Gå til innhold

Er det virkelig mulig??!!??


Xell

Anbefalte innlegg

etter å ha støydempet kabinettet mitt satte jeg inn et par vifter som resulterte i at jeg hadde idle temp på 32/37 (kabinett/cpu). når jeg kjørte BurnInTest lå temperaturen på 35/43. dette er jo ikke så galt, men siden jeg hadde fått min nye tube Artic Silver II fra MP bestemte jeg meg for å pelle av ribba, planslipe og ha på artic silver. dette skulle jo gi bedre kjøling slik at jeg kanskje kunne dempe kabinettviftene litt.

 

men resultatet er 51/45!! dette skal jo ikke skje :sad:

 

jeg jag var veldig nøye når jeg satte på ribba. passa på at pastaen dekka kjernen.

 

har hørt at "tyggisen" som som regel sitter på ribbene leder varme best etter at den har "kokt". det hadde den (bobler på siden av kjernen. må AS også opp i en bestemt temp for den yter sitt beste??

 

noen som har forslag til hva som kan være galt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

600 eller 2000 er vel ikke helt det store spørsmålet her. jeg brukte et plexiglass som underlag på pulten når jeg slipte, så jeg er ganske så sikker på at den er plan. og når den gjelder korningen på papiret er ribba mange ganger slettere en det den var, så resultatet sulle i allefall ikke bli værre (i alle fall ikke etter min logikk)

 

når det gjelder mengde goop har jeg nok brukt litt mye.... ikke veldig, men litt... men jeg prukte trikset med 8-talls bevegelsefor å fordele goopen og får den inn i sprekkene (som nå er mye mindere enn de var) og sa blir jo overskuddet liggende rundt kjernen... har det mye å si?? jeg klarer alikevel ikke skjønne hvorfor resultatet skulle bli dårligere. hadde det blitt omtrent samme temp hadde jeg kanskje ikke reagert en gang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...