Jump to content
Sign in to follow this  
Kensh

3.3V out of treshold

Recommended Posts

Jepp, jeg har altså programmet ASUSprobe som jeg har hørt litt av hvert om, men den blinker altså 3.3V is out of treshold. Det sier også biosen min. Den er faktisk helt oppi 3.99V. Var ingenting galt lenge, men plutselig så var den bare oppi 3.5, og den har bare klatret derfra i løpet av et par måneder. Mistet en HD her en dag. Fikk bare S.M.A.R.T error. Pri-Slave is BAD. Backup and Replace. Koblet ut den nettopp, og tenkte muligens dette var problemet. Likevel blinker det neste 4V her nedi hjørnet! Jeg har ikke lagt til eller fjernet noe hardware nylig som kunne gi en slik effekt. Noen som kan hjelpe?! Alle ideer er godt mottatt!

 

Jeg har forresten et http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=120090&cks=SER

som strømforsyning, og en sånn kalkulatorting jeg tok viste at jeg bare trengte 346. I tillegg så funker ikke "power fan", altså den går ikke rundt. Er dette en del av stromførsyningen (er iallefall ei vifte inni den som ikke snurrer) og chassisfan har jeg ikke.

 

Takk på forhånd

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...