Gå til innhold

Headsett annbefalinger anyone?


Anbefalte innlegg

Heisann! Skal kjøpe meg nytt headsett som jeg skal bruke på ipoden min. Skal bruke det når jeg trener (jogger eller er på helsestudio). Hva slags headsett vil dere annbefale?

 

Det må være komfortabelt og "sitte bra" på hodet, siden jeg bruker det i treningssammenheng. Er også ute etter god lyd og det må se bra ut. Kanskje et slikt headsett som "går bak" hodet er noe å satse på? Har ikke lyst på øreplugger. Det må være til en overkommelig pris.

 

Noen inputs?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

som nevnt over har du sennheiser og koss, koss er et bra headsett med god og dyp bass, men syns ikke det er noe særligt komfortabelt å ha på hodet når en trener, sennheiser headsette har også en god og dyp bass, men har den fordelen av at det går bak hodet , begge headsettene har klar lyd, koss headsette er ikke lukket og det du vil legge merke til støy fra andre plasser mens du f. eksempel trener. sennheiser headsette er heller ikke lukket og det vil forekomme akkuratt det samme, men som sagt begge headsette er bra og jeg anbefaler sennheiser til ditt bruk. :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...