Jump to content
Sign in to follow this  
tore_v1

[LØST]Hvor ligger ISO fra nLite?

Recommended Posts

Topic sier alt... Jeg har akkurat laget et ISO ned nLite, men jeg finner ikke iso filen slik at jeg kan brenne ut en cd.. Dette er skikkelig pinlig, og jeg ber om at den som vet hvor denne befinner seg gidder å si fra uten å si det til resten av verden..

 

EDIT: Ser jaggu ut som dette er et klassisk tilfelle av "dritt-lei-lesing-av-tekstvinduer-jeg-trykker-neste" syndromet.. Man må faktisk aktivt be nLite lage iso filen, det holder ikke å trykke neste..

 

:blush:

Edited by tore_v1

Share this post


Link to post

Har søkt etter filer som er opprettet den siste uken, men finner ingen iso filer der. Har søkt etter alle iso filer, men finner ikke noe som ligner der..

 

Skikkelig irriterende.. Den stasjonære pc'en min har en ustabil install, så jeg tenkte jeg skulle lage et iso image som var lettere å installere, men så var det å finne det..

 

EDIT: nLite skal i prinsippet, om jeg har fått med meg riktig info, oppdatere en mappe jeg har laget som heter XP slik at den inneholder den informasjonen som er nødvendig for å installere XP. Kan jeg lage en data disk med Nero med de filene som er der? Eller vil ikke den bli bootbar?

Edited by tore_v1

Share this post


Link to post

Hos meg er det en liten forskjell på den oppdaterte katalogen og iso-fila. På isofila ligger det en fil som heter boot.catalog. Denne finnes ikke i den oppdaterte katalogen. Men om det har noe å si vet jeg ikke.

 

Mulig noe kjedelig, men du kan kanskje sette opp nLite på nytt??? Husk i så fall å notere deg hvor iso-fila blir skrevet.

Share this post


Link to post

Start opp nlite på nytt og velg samme mappen som sist gang, når du kommer til "Task Selection", velger du bare "Create a bootable ISO". Så trykker du "Make ISO". Så skal forhåpentligvis isoen din fungere.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...