Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Nextgentel hastigheter for studenter (UIO)?


Anbefalte innlegg

Jeg er student ved UIO og har tegnet avtale vedr bredbånd med NGT.

 

Det var er periode hvor jeg hadde full BRAVO hastighet. (2000/400). Plutselig ble denne satt ned til 1700/300. Etter en samtale med kundeservice fikk jeg beskjed om at jeg hadde jeg BRAVO 1700/300 og ikke den standard Bravo 2000/400. Husker ikke jeg feil så eksisterte ikke denne for en stund tilbake. Er en smule frustrert...

 

Så spørsmålet mitt er da, hva er den egentlig riktige hastighet (BRAVO) som er avtalt med UIO og NGT?

 

Nå ser jeg at NGT har skrudd opp enda et hakk 2500/600. SKal jeg da ha denne eller en lavere hastighet. Håper noen kan ta seg noen minutter, orker ikke å sitte 1 time i kø hos NGT.

 

Takker og bukker på forhånd for alle som tar seg tid.

Endret av JamesATaber
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er vel i samme situasjon som deg.

 

Bestilte Charlie 1850 (tror jeg det het den gang) for et par år siden gjennom høgskolen i Stavanger og betaler pr i dag 398,-.

 

Når jeg i dag skjekker student tilbudet ved den samme skolen kan jeg få Delta til samme pris.

 

Men jeg tror ikke det er noe vits å ringe til kundeservice riktig ennå, de jeg snakket med kunne ikke gi med noe informasjon i det hele tatt. De henviste med til en epost som jeg skulle få ang hastighetsøkningen.

Lenke til kommentar

Det samme skjedde med meg og visstnok flere andre hvis man tar en titt på denne tråden her: http://forum.hardware.no/index.php?showtopic=453856

 

Nå har jeg fått tilbake både min gamle rabatt og riktige hastighet.

Måtte ringe 3 ganger til support for å bli satt over til fakturaavdelingen for å få det i orden.

 

Må likevel understreke at jeg har en eldgammel studentrabatt (fra 2002) på bravolinja _før_ de kom med spesielle avtaler for universiteter og høyskoler. På telefon fikk jeg et hint om at de avtalene på hjemmesidene er gamle og ikke helt oppdatert. Men jeg har vanskelig for å tro det, det virker som om de har differensiert sine priser og nå tilbyr lavere hastighet til studenter? Jeg skjønner ikke helt tankegangen her, taper de så mye penger på det?

 

Jeg har tenkt å spandere 1 time til support for å finne ut hva som skjer videre med avtalen min og om jeg får samme hastighetsoppgradering som alle andre i september.

Lenke til kommentar

Hei. Ville bare skyte inn at jeg inngikk avtale ca. februar 2003 med Delta 2Mb-linje som jeg betalte kr.450/mnd for. Avtale gjennom NTNU. Nå når de 2 årene har gått ut så er prisen etterhvert justert seg ned til 398 uten at jeg har gjort noe og hastigheten er som regel rundt 3,5-4Mb.

 

Storfornøyd! Har ikke tenkt å foreta meg noe... :D

Lenke til kommentar
Zenit:

Dersom du ringer kundeservice er jeg er veldig interssert i å høre hvordan det gikk..

Jeg har ennå ikke fått ringt kundeservice, men dobbeltsjekket i mailen min at den rabatten jeg har nå fått tilbake gjelder en Bravo 1700 linje. Ser også på kundesidene at 19.08.05 ble hastigheten igjen endret til bravo 1700, selv om den i ruteren er Bravo 2000 foreløpig.

 

Men skal ringe i begynnelsen av neste uke og spørre veldig spesifikt, for nå er jeg forvirra. Er flere som nå sier at prisene til NGT ikke er oppdatert når det kommer til studentrabatten. Men hvorfor i all verden må NGT ha så mange hastighetsklasser og samtidig gjøre forskjell på de som er studenter? Må jo ta forbehold her, for sistnevnte kan jo være et utslag av manglende oppdatering, men det gjenstår det å finne ut av. Mener å huske at NGT kun hadde 3 - 4 forskjellige abonnement helt i begynnelsen :)

 

edit: leif og omskriving

Endret av Zenit
Lenke til kommentar

Er dette hastigheter før eller etter den nye oppgraderingen som nylig er gjort as NGT? Dersom det er etter den siste oppgraderingen fra ngt, betyr jo dette at man får andre (lavere) hastigheter enn det som er standard. Får mitt vedkommende BRAVO.

 

Standard BRAVO 2500/600

Student BRAVO 2000/600

 

Skal det være slik? Skal det være differesiert? Jeg har ihvertfall ikke blitt informert om dette på noen tidpunkt fra NGT!

Endret av JamesATaber
Lenke til kommentar
Er dette hastigheter før eller etter den nye oppgraderingen som nylig er gjort as NGT? Dersom det er etter den siste oppgraderingen fra ngt, betyr jo dette at man får andre (lavere) hastigheter enn det som er standard. Får mitt vedkommende BRAVO.

 

Standard BRAVO 2500/600

Student BRAVO 2000/600

 

Skal det være slik? Skal det være differesiert? Jeg har ihvertfall ikke blitt informert om dette på noen tidpunkt fra NGT!

Ifølge kundeservice skal alle de hastighetene du viste til være etter økningen

 

Jeg skal ha de samme prisene som studentene ved UIO,

 

Betaler i dag 398,- for en 2,5mbit linje, men i følge de nye studentprisene skal jeg ha Delta 4500. Så jeg lurer på hvordan de gjør det med de ulike studentabonnementene.

 

Får jeg samme linje til 368,- eller Delta 4500 til 398,-? Fikk ikke svar hos kundeservice :roll:

Endret av IRRupt
Lenke til kommentar

Ringte akkurat kundeservice. De hadde ikke noe fornuftig svar på hvorfor det var forskjell på diffrensierte hastighterer for studenter sammenlignet med det vanlige hastighetene.

 

Jeg ble ikke noe klokere ved å ringe dem --> bortkastet.

Jeg synes det er frekt å sette ned hastigheten uten å opplys om det.

Lenke til kommentar

Ja vi får vente å se hva dem finner på.

 

Får bare håpe at de ikke slenger på 60,- i tillegg for de som ikke har fasttlf (eksisterende kunder). På kunde service sa vedkommende jeg pratet med idag at "det ikke berører eksisterende kunder". Men hvor lenge gjelder det? Er det noen som vet noe annet/mer runt dette?

Lenke til kommentar

Som noen jeg diskuterte med på irc, de må jo gjøre noe med den studentrabatten etter oppgraderingen. Ellers blir det helt nyttesløst. Jeg for min del vurderer å bytte til et vanlig abonnement og gi opp studentrabatten akkurat nå. Men jeg klarer fint å vente til oppgraderingen er gjennomført for å se hva som skjer :)

Lenke til kommentar

One ISP to rule them all; NextGenTel.

Beste internett leverandøren jeg noensinne har hatt.

 

 

Jeg hadde Bravo 2000/400 til 398,-.

Så ringte jeg kundeservice, køen var da bare på 10 minutter.

Jeg ba dem oppgradere linja mi til 3600/600 ettersom jeg studerte på UiO, 2 dager senere så er jeg kapabel til å laste ned DVD filmer på 4-5 timer :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...