Gå til innhold

Brukertest av MSI Mega PC Pro 865


baffen

Anbefalte innlegg

Dette er en barebone maskin fra MSI. Bestilt fra Pcutstyr.

 

Det som fulgte med i pakken: Kabinett med hovedkort, strømforsyning og PSU ferdig montert (barebone), prosessorvifte (den som følger med prosessoren passer sannsynligvis ikkje), manualer til hardware og software, diverse CD-er og fjernkontroll.

 

Dette er første gang eg kjøper komponenter og bygger PC. Det var utrolig lett å sette sammen denne barebone maskina. Det er noe alle som velger å kjøpe komponenter og bygge selv, klarer.

 

:thumbdown: Problemet underveis var å få installert Instant ON (ref. MSI sine nettsider) . Dette er en Linux-distribusjon som skal installeres FØR windows. Anbefaler virkelig å følge manualen her. Det gjorde ikkje eg og resulterte i MYE merarbeid. Eg har blant annet fått stor hjelp på forumet til hardware.no til å fikse problemet, så nå er PC-en i stand! Problemet som eg hadde var min feil og ingenting MSI kan klandres for. :)

 

I bruk er PC-en veldig stilig. Alt i fra diverse temperaturer på display på frontpanelet til fjernkontroll som virket fra eg satte i batteriene. Utrolig enkelt! Med fjernkontrollen kan eg styre musikk fra godstolen eller i alle fall tilbakelent i kontorstolen :p Maskinen har en funksjon, som følge av Linux-installasjonen, at den kan brukes som CD/DVD spiller uten å starte OS. Dette er ganske fancy, for de som vil bruke PC-en som stue-pc, men for min del synest eg den suser litt for mye til å ha stående i stua hele tiden. På kontorpulten er den grei, men kanskje ikke i stua. Dette er subjektivt og andre kan ha andre krav til støy.

 

Strømforsyningen er kun på 220W Dette var eg en smule skeptisk til, men det ser ut å holde nok for mine komponenter. Nå har ikkje eg eksternt grafikkkort og ikkje verstingen av prosessorer, men til min bruk er det nok. Men eg har lest tester av der strømforsyningen har klart ganske heftige grafikkort og prosessorer så den er ingen smågutt! Enkelte strømforsyninger på 350 W virker dårligere enn denne ut i fra andres tester...

 

Eg er veldig fornøyd med at eg valgte barebone og at valget falt på MSI. MSI har for øvrig veldig gode internett-sider med ett respektabelt forum. Der er det mulig å få veldig god hjelp uten å måtte betale i dyre dommer for telefonsupport. Forumet fungerer veldig bra.

 

Mine komponenter:

Pentium 4 2,66GHz EM64T 1MB cache

Kingston 512 MB minne

Samsung 250 GB SATA harddisk

NEC DVD ND3540

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...