Gå til innhold

SFX lyd forsvinner plutselig i San Andreas


Anbefalte innlegg

Det kommer helt plutselig og det startet for to dager siden. Jeg har ikke gjort noe som helst av endringer med hardware/software og heller ikke lagt inn noe nytt. Alt av skytelyder, kræsj, akselerasjon og slike "omgivelseslyder" forsvinner helt. Musikken i kjøretøy forblir :roll:

Dette minner meg om min gamle stasjonære, bare at med den så var det der fra dag én og dette var i Vice City. Aldri opplved dette i noen andre spill en GTA serien. Vel, det jeg gjorde der var at jeg gikk til Kjør/Run kommandoen og skrev inn dxdiag. Så gikk jeg på Sound og dro "Hardware Acceleration Sound Level" til No Acceleration. Da funka det. Prøvde dette sent igår kveld men fikk ikke fremtvunget noe bugs med lyden. Får se litt senere idag.

 

Anyways, noen som vet hva som er så spesielt med lyden i GTA Serien :dontgetit:

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
[...] det jeg gjorde der var at jeg gikk til Kjør/Run kommandoen og skrev inn dxdiag. Så gikk jeg på Sound og dro "Hardware Acceleration Sound Level" til No Acceleration. Da funka det. Prøvde dette sent igår kveld men fikk ikke fremtvunget noe bugs med lyden. Får se litt senere idag.

Det er dette jeg mener å ha lest skal fikse endel av lydbugsa i GTA:SA. Har ikke testet det selv siden jeg ikke har noen problemer

Lenke til kommentar

Ok, fint å høre at noen vet hva jeg snakker om :) Det eneste jeg syntes er merkelig er at dette MÅTTE jeg gjøre før jeg kunne spille Vice City på gamle maskina med integrert lydkort(crappy shit). På den nye maskina som har et Audigy 2 ZS lydkort så forsvinner lyden helt plutselig etter en uviss tid. Om jeg da lukker spillet, så kræsjer maskina :(

Får prøve denne ordningen inntil videre, så skal jeg gi tilbakemelding om det skjer noe mer. Uansett, så vil jeg bare påpeke at dette fant jeg ut helt selv uten å ha lest noe sted. Prøve/feile metoden er genial :thumbup:

 

EditPedit: Måtte forøvrig gjøre dette i Mohaa også. Lyden forsvant ikke der, men den føltes helt feil. Var noe rart, så jeg gjorde det der også så funka ting knall :)

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar

Jeg har kanskje, men bare kanskje, funnet synderen. Da jeg kjøpte PC'en her så fulgte det med en drøss med borrelås strips med PSU'en. Jeg har brukt mange av de og har på et punkt vært litt uforsiktig. Mellom lydkort og skjermkortet er det ganske trangt, og mellom der har jeg en liten klase med ledninger. Disse måtte jeg feste på et vis så de forble i midten og ikke enten ble sugd opp av skjermkort vifta eller lå oppå lydkortet. Det som har skjedd over tid er at gravitasjonen logisk nok har fått tingene til å dale nedover :blush: Jeg fant altså borrelås i direkte kontakt med lydkortet, ved noen loddepunkter.

Har en stygg følelse over at dette ikke er så smart :roll: Jeg fjernet da altså borrelås stripsen og byttet mot en konvensjonell plastikk strip. Vi får se videre om jeg opplever noe klabb eller babb :whistle:

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...