Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Det er slik at jeg aldri har handlet ting fra utlandet med VISA. Jeg skal nemlig kjøpe meg en iPod fra http://www.Apple.no . Har noen handlet derifra? Kommer det noe i tillegg til prisen som er oppgitt der? (dvs. Toll o.l). Ifølge websiden så tar det ca 4-5 uker før varen kommer hjem til meg... stemmer det? Blir varen levert på døren hos meg, eller kommer den til postkontoret? Ellers vil jeg gjerne vite noen gode eller dårlige erfaringer med iPod'en.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvor i utlandet skal du handle i fra? 4-5 ukers leveringstid er urimelig lang tid. Hvilken modell av Ipod`n skal du eventuelt handle?

 

Visa pleier å være veldig trygt, men har du noen garanti for hvilken økonomisk situasjon firmaet du handler fra har? Det er flere her på forumet som har "brent" seg på forskuddsbetaling til diverse webshoper. Så vær på vakt.

 

Har du sjekket prisguiden øverst på denne siden? Husk en annen sak som er ganske vesentlig, og det er garantien. I Norge får du 2 års garanti, og 5 år (tar et lite forbehold om dette) reklamasjon mot produktfeil. Hvis ikke Apple har en garantiordning her i Norge som gjelder produkter kjøpt i utlandet, så kan du jo selv regne deg til hvor lang tid du blir uten Ipod. Frakt og tollpapirer kommer i tillegg.

 

Jeg ville vurdert dette om igjen, og handlet i Norge. Mye enklere å diskutere i etterkant er det også som regel.

 

Toll og moms på importerte produkter er tatt opp i en annen tråd her på forumet. Dessverre fant jeg den ikke igjen.

 

Bare hyggelig!

Lenke til kommentar

Jeg har bestilt derifra.

Du betaler ikke noe mer en prisen på spilleren uansett hvem versjon du velger for porto'n er inkl.

 

Gå direkte hit for å bestille Ipod med NOK: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/no....3.1.1.0?134,26

 

Der velger du hvem størrelse du vil ha og om du vil ha Win eller Mac utgave.

 

Eneste som er surt er at det tar extremt lang tid. Det sto 5-7 weeks to build your order og

2-5 virkedager(after shipping) for levering.

Lenke til kommentar

Jeg skal ikke blande meg så veldig mye opp i denne diskusjonen, men hvorfor skal du styre med å handle fra denne siden. Du sparer "bare" kr. 400,- i forhold til å handle fra Databutikken. Hvis du tar utgangspunkt i 10Gb Ipoden. Kr. 3.990,- fra Apple og kr. 4.394.,- hos Databutikken. Databutikken er riktig nok svensk, men den er tilrettelagt for norske kunder. Her linken http://www.databutikken.com/no/datasheet.p...?artId=M8737S/A

Lenke til kommentar

Ingen andre her som har mottatt produktet og som kan gi litt erfaringer til meg? Så litt på databutikken... de hadde ikke 20gb versionen så jeg kan nok ikke bestille den derifra... (skal bruke den som en bærbar hardisk i tillegg til som en musikk-spiller)

 

[ Denne Melding var redigert av: Cycl(o)ps på 2002-08-08 21:16 ]

Lenke til kommentar

Jeg har bestilt fra Apple Store 3 ganger, stort sett maskinvare i 20k-klassen. Har aldri hatt noen problemer med betaling eller levering, og det skulle da også bare mangle, det er ikke noe kjellerfirma heller :smile:

 

Men det kan hende at de har iPod på http://www.macx.no eller Oslo Kameraservice, kan hende du får den tidligere hvis du kjøper der. Hør med dem. Nå er de nye iPod'ene *nettopp* begynt å shippes til kunder i USA, så det blir nok litt ventetid her i Norge.

Lenke til kommentar

Jeg har bestillt 20gb versjonen for snart 3 uker siden, og de trekker nøyaktig 4990 da som tidligere nevnt porto er inkludert.. Pakken blir levert på postkontoret og du blir trukket fra konto den dagen pakken blir sendt. På sidene står det at moms er inkludert så kan ikke skjønne at vi skal betale noe mer gjennom tollen..

 

Noe litt merkelig er at de trekker 4990 fra kontoen din litt etter du har bestillt og så setter de inn igjen pengene like etterpå. Dette er det flere som har opplevd og jeg er usikker på hvorfor de gjør det, men dette var svaret jeg fikk fra kundeservice: "We received from your bank authorisation to reserve the amount of money on your credit card." Ikke noe stor ting men er jo kanskje verdt å få med seg..

 

Når jeg bestillte tok det 5-7 uker før jeg fikk den, men det er muligens fordi jeg bestillte Win edition og en stund før den begynnte å shippes..

 

edit: hemmelig

 

[ Denne Melding var redigert av: snorren på 2002-08-09 13:36 ]

Lenke til kommentar

Jeg fikk beskjed om 5-7 uker jeg også for jeg har selv bestilt Win versjon. Mulig den tar lengere tid enn Mac versjon.

 

Men det med pengene er at dem reserverer fra din konto med engang også vil det bli helt vanlig igjen helt til du mottar pakken og da blir pengene trukket.

Reservering fra konto skjer hver gang du betaler med Visa på nett så det er verken noe farlig eller unormalt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...