Jump to content
Sign in to follow this  
oltis

Boot, blåskjerm, XP, AMD

Recommended Posts

Hei!

 

Har problemer med PCen, selvfølgelig. Er en selvbygget som jeg har kost meg med lange tider.

 

Problemet er som følger:

Starter Windows, men i oppstarten kommer WinXP logoen opp og fremdriftsindikatoren går og går, ingenting skjer.

 

Starter den i sikkerhetsmodus (gikk i går), men i dag kommer det bare blåskjerm som sier, ... for å hindre alvorlig feil/skade.

 

HW:

Aopen AK77-600 Max med siste bios

2x 512MB DDR Ram 400 Mhz

AMD XP3200+ (32- bits)

HDD1: Samsung SpinPoint P120S 250GB SATA2 (konfig på SATA1, VIA kontroller på HK)

HDD2: Western Digital 160GB (ATA-133 på IDE1, master)

NorthQ Strømforsyning 4775 ATX 400W

Gainward GeForce FX5200 128MB DDR

Apoen CD-RW spiller

Sony DVD-106 DVD rom

2 kabinettvifter

 

SW:

Win XP Pro SP2

VIA Chipset drivers

Nvidia skjermkort drivere

++

 

Takknemlig for all hjelp!

 

Hilsen

 

TOri

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...