Jump to content
Sign in to follow this  
Ozzi

Hvilken Creative Flash spiller?

Recommended Posts

For et par måneder siden mistet jeg min Creative MuVo TX FM 512 Mb. Den var super å jogge med ettersom den kom med et hylster man kunne binde rundt armen. På den måten kunne man løpe uten å ha en dings hengendes og slengendes rundt halsen. Nå skal jeg kjøpe meg ny men jeg vet ikke om jeg skal kjøpe meg denne modellen om igjen eller om jeg skal gå for en annen modell.

 

Ulempene med Creative MuVo TX FM 512 Mb var at dekselet på batteriet datt av. Var dårlig kvalitet på akkurat dette. En annen ting som er viktig er at den kan brukes som stick til annen data også.

 

Har sett på Creative Creative Zen Nano Plus 1 GB. Den har jo større plass. Er dette et bedre valg enn Creative MuVo TX FM 512? Hvordan har den løst jogge-tingen? Er det samme løsningen?

Share this post


Link to post

Jeg kjøpte lik den spilleren du mistet til "min bedre halvdel". Den var helt grei. Hadde festemekanismen som du sier. Jeg ville også ha noe lignende og kjøpte Creative MuVo TX se (uten radio) Denne derimot hadde ikke festemekanismen, kun halsstropp, ellers lik. I og med at jeg jogger en del, så tenkte jeg fillern dette var dumt. Det går jo ann å ha den under løpetrøya og da sitter den "nesten" helt i ro, men du må jo da ta den opp hver gang du skal skifte sang.

Share this post


Link to post

Når jeg en sjelden gang er ute å jogger med min lille Creative, har jeg en lang "ørepluggledning", og la Creativen i lomma. Så gikk ledningen fra lomma og inni tskjorte opp til ørene mine. Når jeg skulle bytte sang puttet jeg enkelt og greit hånda i lomma og bytta sang!

Share this post


Link to post

Sikkert greit det hvis du har ei trang bukse. Men det er faktisk veldig distraherende å ha en ting hoppende opp og ned i en løs bukselomme. Og hva hvis lomma ikke ha glidlås? Og den detter ut. Nei har funnet ut at den må ha noe slags sikring.

 

Derfor tror jeg at jeg går for Creative MuVo V200 1GB Denne har de inne og den har 1GB pluss at det står oppført med armbind og klipp. Har dere noen erfaringer med denne. Vil jeg gjøre et godt kjøp?

Edited by Ozzi

Share this post


Link to post

Det er den jeg har. Jeg har ikke noe spesielt trang bukse tror jeg :p

 

Litt risting må du regne med, men det er ikke noe som forstyrrer, synes jeg ivertfall. Strålende spiller ivertfall.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...