Jump to content
Sign in to follow this  
Zenit

For lite informasjon i nettverkskategorien

Recommended Posts

Tittelen på emnet her ikke den best beskrivende, men la gå.

 

Jeg har ergret meg litt over at folk som stiller spørsmål om nettverk veldig ofte unnlater å ta med viktige detaljer i sine innlegg.

 

F.eks. hvilket operativsystem spørsmålet gjelder, hva man har av nettverksutstyr tilkoblet (evt. flere maskiner) og spesifikasjoner/modellnummer på dette. Ikke minst, siden haugevis av spørsmålene gjelder bredbånd unnlater mange å få med hvilken leverandør de har.

 

Jeg ser også at mange som spør om oppsett av hjemmenettverk prøver så godt de kan å forklare hvordan det er bygget opp. I blant snakker vi om ganske kronglete oppsett :) Jeg har lagt merke til at de som lager en enkel tegning i et tegneprogram er gjerne de som får best respons og mest konstruktive svar.

 

Jeg synes at det er litt synd at man må hale og dra ut i blant grunnleggende informasjon i en tråd før man kan begynne på selve problemløsningen.

 

Kunne ikke vi få en sticky som kanskje gir noen hint før man poster? Jeg er veldig usikker på om retningslinjene holder.

Share this post


Link to post

Hmm.. ingen respons? Kanskje den tråden ikke har noe her å gjøre og ville ha skapt litt mer diskusjon i nettverkskategorien?

Share this post


Link to post

OT: hadde du posta den i nettverkskategorien, ville du fått et par svar, og posten flyttet hit, eller stengt.

 

OnT: dette er et problem flere steder...

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...