Jump to content
Sign in to follow this  
FaBiCon

Veldi lav lyd på ny kjøpte -Megaworks- 250D

Recommended Posts

Hei jeg har netopp kjøpt megaworks 250 D

Har satt de opp men får ikke noen lyd.

 

Er det noen som kunne forklart eller send et bilde av hvordan volum kontrollen og hvordan kablene bak i subben skal være?

 

takker for alle svar:)

Edited by FaBiCon

Share this post


Link to post

Du er helt bombesikker på at du har koblet til riktig utgang på lydkortet? Fort gjort å gjøre en feil der hvis utgangene ikke har forskjellige farger. Dette kjenner jeg til siden jeg har 250D selv, og koblet litt feil første gangen. Men så var jeg litt småtrøtt i det jeg koblet til da. ;)

Share this post


Link to post

sorry kan ikje hjelpe deg har nett kobla til eit nytt eit no ( megaworks 250 )

 

alt funka for meg.

 

men bassen virka litt død men kom seg etter kvart ::p

Share this post


Link to post

Hei diverse!

hvordan skal det sitte i lydkortet da??

:) jeg satt den svarte kabelen (med skøt) om du forstår.

den satte jeg i den grønne som mitt headsett pleier og sitter.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...