Gå til innhold

Elendig holdning i forumet!


Anbefalte innlegg

Har forbannet meg helt siden jeg ble medlem av dette forumet over holdningen til visse personer her inne. Istedet for å snakke om topic, så skal man heller kommentere hva vedkommende gjør galt. "Oi...en skrivefeil...*slakte slakte slakte*" "Denne topicen burde vel vært plassert der og der, nå har du lært til neste gang"

 

Kan dere ikke holde fa*nskapet for dere selv? Unødvendig og mindre modent!

Jeg ble ganske paff da til og med en moderator viste slik holdning. Det får da være grenser!

 

Hadde vært kjekt og fått høre andres mening om dette, tviler på at jeg er den eneste som har merket denne holdningen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Akkurat det med at brukere kommenterer at tråder er feilpostet og/eller grove overtramp mot retningslinjene har blitt tatt opp tidligere, og konklusjonen ble at det positive i dette overveier det negative. Hvis for eksempel en bruker poster en tråd feil, så er det greit at en annen bruker sier i fra om hvor den vil passe best inn. Brukeren som kommenterer det skal samtidig benytte seg av Report-knappen (user posted image), slik at en moderator kan se på saken.

 

Mitt inntrykk er at enkelte medlemmer som ikke har vært her en stund, føler seg litt bekvemt når en moderator kommer og retter på dem. At en bruker, og ikke er moderator, retter på dem vil derfor for enkelte føles bedre.

 

Når noen feilposter en tråd, så er det i strid med retningslinjene. Det er moderatorenes jobb å flytte tråden og/eller straffe brukeren som postet tråden feil sted (advarsler utgis kun ved frekventiv feilposting). Det er derfor unødvendig at det oppstår en diskusjon rundt feilpostingen, men at en bruker kommenterer det er helt greit, så lenge han/hun har brukt rapporteringsknappen. Ofte kommer da en moderator en liten stund senere med en liten kommentar som "Flyttes til Counter Strike-forumet" eller "Flyttes til Tilbakemeldinger om forumet". Mener du at det er problematisk?

 

Når det gjelder det med at enkelte brukere klager over skrivefeil, så må jeg si meg helt enig med deg. Ser du slikt, så benytt Report-knappen.

 

Hvis du har en klage på en moderator og/eller avgjørelsen til en, så ta kontakt med den aktuelle personen via Personlig Melding (PM) her på forumet. Fører ikke dette frem, eller du av en eller annen grunn ikke ønsker å konfrontere den aktuelle moderatoren, så kan du kontakte forumstyret. E-postadressen er [email protected].

Endret av @kd
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...