Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Hadde det vært opp til meg burde alle som har så lav FPS bli utestengt fra spillet til de har ordnet sakene sine. Det er helt på trynet at det skal være lov egentlig.

 

Det er ingen forskjell for oss andre om folk har lav fps. De med helvetes høy latency skulle derimot vært utestengt fra PvP.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Broren min sendte meg en Scroll of Resurrection slik at jeg får ti dager trial på den fryste kontoen min.

 

Jeg fikk opp denne meldingen:

 

This account is ineligible for Scroll of Resurrection. This is generally due to one or more of the following conditions:

This is not a World of Warcraft Classic account. Only World of Warcraft Classic accounts can be resurrected.

 

Hva skal det bety?

Lenke til kommentar

Kan jeg bruke Cata-trialen på min allerede eksisterende konto?

 

Edit: Litt merkelig at det ikke funker å bruke Scoll of Resurrection på noen som har oppgradert kontoen sin, når det står at man må ha oppgradert til TBC for å kunne bruke det.

Endret av Olum
Lenke til kommentar

Er vel uansett greit å legge diskusjonen død nå, med tanke på at alle har fått sagt sitt (tror jeg?) og det virker som vi ikke kommer til enighet.

Hvor lenge varer batteriet i en authenticator? Eller selve authenticatoren?

 

Og går det ann å bytte batteri?

 

Jeg har en allerede, og ser ingen måte å åpne den på. Så det kan vel kanskje bli litt ventetid på en ny når den må byttes ut, ettersom den enkelte authenticator vel er knyttet til akkurat den kontoen så det hjelper vel ikke en dr*tt om man har en ekstra liggende? Og får man i det hele tatt bestilt ny om man ikke får logget på battle.net? (må bruke authenticator for å logge på der også).

 

Men synes det gir en ekstra trygghetsfølelse, og ettersom den er fysisk, blir den ikke uten videre sletta (som hvis den er på en telefon). Spiller Wow kun ett sted, så den ligger på databordet uansett, og blir ikke borte fysisk heller.

 

Logger ikke på mer enn 3-4 ganger i uka (med mindre jeg blir disconnecta i hytt og pine), så tidsbruken bekymrer meg ikke det minste.

 

Men det er jo helt frivillig å bruke en authenticator, og individuelt om man ønsker å bruke den eller ikke. Er jo både ulemper og fordeler med det. Er ingenting å diskutere egentlig.

Lenke til kommentar

Da gjorde jeg det. Har nå brukt halve dagen på å installere WoW igjen. Er ferdig med selve installasjonen, men det virker som den er stuck på den siste delen: "Applying non-critical updates. This will take some time". Har vært slik i over en time nå.

Restart installasjonen ved å høyreklikke på Wow-ikonet og velge "kjør som administrator". Pleier å fikse alle problemer jeg har hatt med Wow-installasjoner og patcher.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...