Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Sliter med at nettet forsvinner


Anbefalte innlegg

Jeg har bluecom bredbånd, har 2 pc'er tilkoblet en switch...Men nå i det siste har vi begynt å miste nett, men da er det bare å restarte pc'n så har vi nett igjen...Denne feilen kommer ofte da jeg lar pc stå på...

 

Noen som vet hva som kan være feil?

 

Har topcom modem.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Hei,

 

Jeg har akkurat samme problemet, jeg har også bluecom - hadde vært veldig fint hvis noen visste noe, for det er relativt plagsomt, og bluecom support har heller ikke vært stort til hjelp så..

 

Jeg har et efficient (siemens) speedstream 5100-modem

 

En fyr snakka noe om sync error. kan det være det, og hva betyr det?

Lenke til kommentar

Jeg har også et lignende problem..

Har også Bluecom. Problemet begynte etter at jeg fikk oppgradert linja til 4400/640.

Problemet mitt er at modemet "henger seg" sånn 1-2 tiden hver natt. Det er forskjellige tider hver natt, men rundt 1-2 tiden skjer det. Jeg har et Thompson Speedtouch 510i.

Når modemet "henger seg", må jeg ta ut strømmen til modemet i ca 1 minutt for å sette den inn igjen. Det hjalp ikke å slå av og på med knappen.

Jeg har også et Ericsson HM210di, som jeg har koblet til nå for å se om det kan hjelpe noe. Men når flere har tilsvarende samme problem så satser jeg en femmer på at feilen ligger hos Bluecom.

Lenke til kommentar

Tror også feilen ligger hos bluecom, selv om de mente noe helt annet første gang jeg klaga. Så flytta jeg til ei annen leilighet, i går faktisk, og jeg har fortsatt samme problemet. Er forresten kobla til i Narvik.

 

De mente først jeg hadde noe kludder med windowsen min, så jeg testa både med en clean install av XP SP2, Ubuntu linux og OS X - samme feilen overalt.

Lenke til kommentar

Jeg har enda samme problem. Har sendt mail til bluecom, men har enda ikke fått svar. Sendte mailen for fire dager siden..

Har også prøvd å ringe dem, men jeg gikk tom for penger på kortet før jeg kom gjennom. :(

 

Blir å prøve å ringe dem en gang til, og kreve at de fikser det. Forbanna surt å betale for det her, når det ikke fungerer som det skal. :(

 

Har vurdert å kjøpe nytt modem, men jeg skal høre med bluecom om ikke de kan sende meg et annet enn typen jeg har fra før.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...