Gå til innhold

Den Store Poker Tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Da har vi tydeligvis misforstått hverandre. Jeg snakket om denne situasjonen, ikke at du aldri kan gi AQ mer enn 50%

6515614[/snapback]

 

Akkurat. Vel, med hjelp av denne informasjonen så syner jeg i løpet av et halvt sekund:

"mannen med suverent høyest stack går all in som han gjorde de 2 siste rundene med KJ og A5."

 

Eller egentlig ikke, jeg trenger informasjon på karen som min-raiset før floppen. Men om vi hypotetisk stryker den spilleren ut av formelen er dette en klar call.

Endret av burnedmind
Lenke til kommentar

Poenget var uflaksen min, Loeve klarte på en helt utrolig måte å trekke fokuset og konklusjonen over på at jeg spilte hånda feil med den lille infoen jeg gav, mens poenget var hvor enormt lav odds han hadde før riveren. Dere lagde en diskusjon av det og klager nå over informasjonen jeg gav om hånda.

 

I dont get it...

 

Uansett, edit: JEG CALLER/GÅR ALLIN, HAR ALLTID (-) TEORETISK BEST ODDS FØR FLOP/TURN/RIVER OG TAPER PÅ MIRAKULØSE MÅTER.

 

Boikotter prima og fjerner penger/accounter jeg har på det forheksede nettverket nå.

Endret av @daniel89j
Lenke til kommentar
Poenget var uflaksen min, Loeve klarte på en helt utrolig måte å trekke fokuset og konklusjonen over på at jeg spilte hånda feil med den lille infoen jeg gav, mens poenget var hvor enormt lav odds han hadde før riveren. Dere lagde en diskusjon av det og klager nå over informasjonen jeg gav om hånda.

 

I dont get it...

6515660[/snapback]

 

Uflaksen din er helt jævlig uinteressant i en pokerdiskusjon, så at Loeve trakk fokuset over på noe som faktisk betydde noe har jeg vanskelig for å se problemet med.

Lenke til kommentar
*Gå til sengs for å stå opp tidlig og tjene penger til å spille bort på poker*

6515697[/snapback]

 

Tips: Ikke fokuser på bad beats. Det er lettere sagt enn gjort, så klart, men det er noe som må bygges opp. Selv glemmer jeg at noen trekker meg ut det samme minuttet det skjer, og setter heller all min konsentrasjon til å spille bra. Før så var jeg bitter for sånt i dagesvis.

Lenke til kommentar

Det er godt mulig at man kan anta at man har den beste handen med AQ, og det kan godt være at det virket veldig sansynlig i den poten der.

 

Det er dog to ting jeg ville ha tenkt på i en slik situasjon.

 

- Pot odds, hvor mye er det i poten i forhold til sjansene for at jeg hadde den beste handa. Ville jeg ha vunnet handa 40%, 60% eller 80% av gangene? Fikk jeg isåfall god nok pot odds.

 

- Det faktum at det er en turnering. OK, 80 % av gangene har du kanskje 2/3 sjanse på å vinne handa. Men er det virkerlig verdt det? Hvorfor ikke vente til du får et par eller flopper nuts før du går løs på en slik maniac?

Jeg liker å ligge lavt i terrenget i starten av turneringer, og hvis jeg spiller mot mange som er dårligere enn meg vil jeg prøve å limpe med suited connectors og de fleste parrene. Samt få dem all in når jeg har AA mens de ikke kan slippe sin JJ eller QQ.

Lenke til kommentar

Jeg like ikke å riskikere hele stacken min i en all in situasjon hvor jeg kun har to overkort som AK mot QJ, TJ eller hva det måtte være.

 

Hva er galt med å vente på ei god hand eller en god flop hvis du får se en billig flop med 67s? Man kan ikke stjele i starten av en freeroll, og du er ofte oppe mot maniacs hvis du har ei relativt god hand og får en del ubehagelige avgjørelser.

Lenke til kommentar
Poker er flott av og til.

 

http://www.pokerhand.org/?418108

6522307[/snapback]

 

Den er kjip, men han hadde tross alt noen outs med trips fra flop. Hvis det er bad beat du vil ha så har jeg en hånd fra en uke siden ca. Har ikke logg, men den var som dette:

 

Meg: JJ

 

Han: TT

 

En del action preflop.

 

Flop: J 2 4 rainbow

 

Han går all-in. Jeg caller.

 

Turn: T

River: T

 

De to eneste kortene i stokken som kunne redde han kom selvfølgelig. One-out'ere er litt harde å svelge. Hvertfall når de cripler stacken din

Lenke til kommentar

Vil du ha 75$ gratis på partypoker.com?

 

Hei.

 

Først for du 50$ når du har laget en account, så for du 25$ når du har nådd 500raked hans.

 

+ Ingen innsetting kreves

+ Du trenger ikke gi fra deg kredittkort opplysningene dine

+ Du for dollarne innen 4timer

 

Ønsker du dette? Send meg en PM! ;)

 

PS:

Det er ikke bare å lage en account på partypoker.com, du må også lage en account på et annet nettsted, send meg en pm, så viser jeg veien;)

Endret av StIFfmasT
Lenke til kommentar
Aner vi en liten luremus her? :)

6528681[/snapback]

 

Er nokk ingen luremus, men jeg må vente litt før jeg svarer alle som har pm'a meg. Fordi de som tilbyr 75$ ikke lanserer internasjonal side før søndag, den siden de har nu er svensk, og du trenger et svenskt mobil nummer for å bli medlem. Svarer alle når den nye siden er lansert.

 

Keep PM'ing - Dere vil alle bli svart og få 75$

Endret av StIFfmasT
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...