Gå til innhold

Den Store Poker Tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke helt de situasjonene jeg tenker på. Hvis en raiser og feks et par stykker caller. Jeg shover aldri AK uten noen som helst raise før flop. Det er lave blinds som gjør at jeg ofte har blitt callet med AQ, AJ, til og med hender som K10. Men har selvfølgelig blitt callet av KK/AA også.

Lenke til kommentar

Ja, hvis du spiller i games der folk faktisk caller med dårligere hender, så kan det jo være lønnsomt. Men viktig å passe på at man ikke overspiller AK og, man er ca 50/50 mot alle lavere par som caller, og kraftig underdog mot de to høyeste parene, så du skal være veeldig sikker på at folk kan calle deg med dårligere hender enn det før det lønner seg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva synes dere om å shove AK før flop i cg?

 

Er jo bare to hender som virkelig dominerer deg, men samtidig er jo det ekstremt kjipt å møte en av disse to. Spiller ikke med altfor høy blinds. Rundt 0,20 i bb.

Det kommer an på stakes, motstander og situasjon. Noen spillere vil ikke gå all-in i det hele tatt pre-flop med hverken AK eller QQ, mens andre gjør det. Kommer helt an på situasjonene. F. eks i Blind Wars som kan bli heavy på NL 100 og oppover så er AK noe mer profitabelt.

 

Mot pure fisk er det helt klart verdi å gå all-in pre-flop med AK da de ofte syner med AQ AJ KQ, 33-QQ og en hel masse rart.

 

Jo høyere stakes jo høyere verdi har AK pre-flop, fordi folk forstår at de blokkerer andre AA og KK. Iallefall er sannsynligheten liten for at noen har det, selv om det skjer.

 

Om jeg f. eks sitter i BB og en åpner UTG, og en kjempe tight spiller 3better er det egentlig et ganske lett fold når tight spiller ikke 3better noe dårligere kan man bare la være spille ute av posisjon og heller plukke en bedre spot.

Endret av Cape
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen her som har prøvd å vunnet en av poker jackpottene hos centrebet, på sit`n`go bordene?

 

F.eks på 20 dollar (seks mannsbord), så får en jackpot visst en klarer å vinne nettopp 20 dollar seks mannsturnering seks ganger på rad, innen en tidsperiode på 14 dager.

 

Jackpotten begynner på 25 tusen dollar, og stiger med 10 tusen dollar for hver uke ingen har klart å vunnet.

 

...klarer en topp to plassering (1 el. 2) seks ganger på rad, så får en mini jackpot på 300 dollar.

 

Noen her som tror dem klarer å vinne ett seks mannsbord, seks ganger på rad? Isåfall er 20 dollar`en sin jackpot på 75 tusen dollar nå.

 

5 dollar sit` n`go sin jackpot er på 85 tusen dollar nå, det er 10 mannsbord, og en må vinne turneringen 5 ganger på rad for å få jackpotten.

 

2 dollar sit`n`go jackpotten er på 2000 dollar, der må en vinne turneringen 4 ganger på rad, men det er 12 mannsbord (2x6 mannsbord).

 

50 dollaren (seksmannsbord) er på 75 tusen dollar nå, der får en også 750 dollar visst en klarer topp 2 plassering seks ganger på rad. Minimum jackpotten der er på 50 tusen dollar.

 

Visst det er noen som vil opprette konto hos centrebet, så send meg en PM før dere oppretter visst dere ønsker, så får dere 100-250 kroner gratis inn på konto som en kan bruke til hva en vil, selvsagt itillegg til eventuelt andre bonuser som centrebet måtte ha.

Lenke til kommentar

@CAPE -Ja, jeg ser poengene dine. Shovet en gang idag med AK suited før flop, etter en raiset, og det var et nitrist syn å se at han satt med nuts. Satte dermed spørsmåltegn til eget spill. Er ikke veldig rutinert, men spiller nå med litt profit.

 

Hvilke stakes spiller du på? Og hvordan klarer du deg?

Lenke til kommentar

@CAPE -Ja, jeg ser poengene dine. Shovet en gang idag med AK suited før flop, etter en raiset, og det var et nitrist syn å se at han satt med nuts. Satte dermed spørsmåltegn til eget spill. Er ikke veldig rutinert, men spiller nå med litt profit.

 

Hvilke stakes spiller du på? Og hvordan klarer du deg?

Rebuilder bankroll på NL 50 etter cashout. Planen er å grinde SSNL (NL 100-200) til høsten NL 200 er dog MSNL så vi får se.

Lenke til kommentar

Sorry hvis det jeg skal spørre om her nå har blitt diskutert tidligere, men jeg fant ingenting..

 

Er det noen som har peiling på hvordan skattemyndighetene handler overfor pokerspillere fra Norge som har vunnet penger på nett?

Greia er så enkel at jeg på nåværende tidspunkt vil ta ut alt jeg har opptjent, som er endel. Men etter noen søk fikk jeg bakoversveis, alt over 10 000,- skal skattes med 28%???? Det er isåfall ekstremt sure penger...

 

Setter pris på hjelp/tips/tilbakemeldinger fra andre som har vært i/ eller er i samme situasjon, eller av folk som rett og slett har peiling ;)

 

På forhånd takk.

Lenke til kommentar

Det er få eller ingen jeg beundrer mer enn vinnende pokerspillere. Da tenker jeg på spillere som år etter år vinner gode penger. Jeg har selv "puslet" med poker i noen år og jeg slutter aldri å bli imponert over gode spillere. I en hvilken som helst annen idrett eller aktivitet vil man ha et hav av gode spillere, mens i poker er det bare en liten andel som virkelig gjør det bra over tid.

 

Jeg vil faktisk si at spillere som klarer å tilpasse seg overgangen fra nettpoker til HS livepoker er unike. Vi har utallige eksempler på spillere som herjer på nettet men faller gjennom på bordet og den overgangen tror jeg er ganske vrien.

Lenke til kommentar

Jeg vet ikke om dette er nevnt tidligere i tråden. Men her snakker vi lettjente penger! Registrer deg på http://www.pokerstrategy.com, svar på en enkel quiz og få 50 dollar gratis til en nesten valgfri pokerklient. Du må lage en ny konto hos din utvalgte pokerklient. Jeg gjorde det for noen dager siden, og fikk pengene på full tilt kun en dag etterpå.

 

Hva tjener pokerstrategy på dette? Jo, de har en avtale med diverse pokerklienter, og får sin del av rakebacken til de spillerne de verver.

Hva tjener jeg på det? Jo, jeg får en symbolsk sum for at dere trykker på linken min og registrerer dere på pokerstrategy og tar quizen og innkasserer 50 dollar, helt gratis.

Endret av Alastor
Lenke til kommentar

Hei godtfolk :)

 

Lurte bare på en ting. Kan noen forklare meg hva de forskjellige fargene på disse pokersjetongene betyr (i "verdi" - 50, 100 osv?). Hadde vært meget takknemlig for det. Linken er her: http://www.pokerutstyr.no/ds_product_info.php/cPath/40/products_id/93 (are å forstørre bildet også).

whatever you may wish. Når ein skal spela i lag kan ein berre setja ein høveleg verdi på sjetongane sjølv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...