Gå til innhold

CPU vifte til 2.8ghz Celeron


Anbefalte innlegg

Dealen er at jeg prøver å ha en server stående på rommet mitt til ftpserver og dchub, men for øyeblikket lager cpuvifta så hekkans bråk at det ikke er mulig å leve i samme rom. Det sitter nå en standard Intelvifte i den, noe som følgte med prosessoren. Kan noen anbefale en cpu vifte til 300-400 spenn som først og fremst ikke skal lage lyd. Pcen står bare i et hjørne, så det gjør ikke noe om den ligger på 30-40 grader, det viktigste er lydløsheten.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
jorgen_veisdal Skrevet 28/07/2005 : 00:54

  Er ikke sikker på hva som kan være galt. Tingen er at den står på max KONSTANT! Temperaturen kan være 40grader, og den kjører alikevel på 100%. Har ikke installert noe viftestyringsprogram. 

Da bør du etter min mening absolutt vurdere og prøve ut den muligheten først, om du ikke har noe mulighet i bios kan du prøve med feks Speed fan, det er vesentlig mindre jobb, gratis, og muligens bra nok så lenge du ikke er opptatt av å ha 39 grader load temp.

 

Jeg er i alle fall av samme oppfatning som th-3 når det gjelder boxed, på ca halv fart er den slett ikke ille, men på full fart er det ren terror!! (i alle fall Prescott boxed, og det høres jo ut som samme problem hos deg)

Lenke til kommentar

Formaterte nettopp og ser med speedfan at det registreres 4 temperaturer som vanlig. Alle ligger rundt 40, men CPU vifta syntes da abselutt til å kjøre på fullt. Kan heller ikke styre viftas fart med speedfan, det skjer ikke noe når jeg prøver å slowe den ned. Skulle det gå an i bios sa du, for jeg kan bare lese verdier i bios, ikke forandre noe. (Såvidt meg bekjent)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...