Gå til innhold

Lys i raidmax Cobra Kabinett.


Anbefalte innlegg

Fikk kabinette mitt i dag, et Raidmax Cobra blått. Det var helt nydeligt. Men det var en del små ledninger som jeg ikke helt vett hvor jeg skal plassere. Har fått viftene til og svive, men får ikke det blåe lyset på fronten. Der cobra'aen er. Har 1grønn ledning, og 1rosa ledning, og 1par med pitte små ledninger, som deler seg i 2, og på den ene står det, gnd, og på den andre vcc, usb2-, usb2+, gnd. Hvor skal jeg plassere disse?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De ledningene skal på hovedkortet. De er ledningene til start, reset og hddleds + mer... Kontaktene skal som regel plasseres nederst på hovedkortet, der er det noen små pinner som stikker ut. Det er en guide til det her et sted, men husker ikke hvor, noen andre som vet?

Det går som regel bra å lese seg frem til det, det er bare litt knotete og kommer til.

 

Mvh Christopher

Lenke til kommentar

Joa vett godt hvor reset hdd led pwr led osv skal. Dei har jeg da plassert ut, MEN, det er noen små ledninger jeg aldri har sett før, og er spesielle for kabinettet. Disse gnd og vcc, usb2-, usb2+, gnd ledningene. Har også 2litt større ledninger som ser ut som en lydledninger som skal puttes i lydkortet. Aner ikke hvor jeg skal putte disse for og få lys.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...