Gå til innhold

"Project - All Access"


Anbefalte innlegg

Halla folkens!

Har sittet og tenkt paa en ide til ett trekabinett jeg har tenkt paa og lage! det skal hvere nestem som alle andre trekabinetter MEN jeg har tenkt og anskaffe et lianli hovedkortbrett (PGA lite erfaring i kabinettbygging), og feste det i kabinettet. MEN vent jeg skal prove og bruke dor hengsler (saanne som finnes i ikea skap) til og feste dorene med! og dette skal faaregaa pa begge sider. men her kommer den store ideen feste hele hovedkortet i den ene doren saan att naar jeg aapener doren kommer hele hovedkortet ut! har tenkt paa mange losninger for dette og tenki ut en bra en.

 

grunnen til att dette hadde hvert saa morro er at hoverkortet vil alltid hvere tilgjengelig og mye enklere og jobbe med uten alle paneler og selve kabinettet som stort mye hinder. med dette designet skal jeg feste en eller 2 12mm vifter foran og bak i kabinettet, kutte av den eksisterende viften paa HK-brettet for bedre luftgjennomstromning. den ene siden suger inn den andre ut.

 

skal gaa til innkjop av litt hardware i morgen i selve dromme land for hardware nemlig taiwan! jeg sitter naa i taiwan og skriver (unnskylder mangler paa bokstaver). skal ogsaa ut med noen bilder fra pc marknadene som finnes her! du faar nesten tak i alt du trenger pa disse marknadene av hardware iallefall!

:love: Taiwan :love: billig her ass!

 

har dere noen ideer? eller forslag? hva synes dere?

Endret av Rudi_Boy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...