Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Kan aksesspunkt brukes som repeater?


Anbefalte innlegg

Jeg har en D-Link DI-624+ Trådløs router hjemme, men trenger å få forsterket signalet ned i kjelleren. Det jeg lurer på er om det går an å bruke et aksesspunkt for å forsterke signalet... Kan jeg for eksempel bruke denne for å forsterke signalet?

 

Har hørt at det lett kan bli problemer med å bruke utstyr fra forskjellige leverandører, så er derfor jeg vil gå for D-Link.

 

Håper på raske svar :)

Jon

Endret av Jonhoo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hos meg er det ca. 10 meter til kjelleren, og der er det ikke signal... Det er med D-Link DI-624+ routeren.

Tror dere det holder bare å kjøpe en ny vanlig router og at den burde kunne nå helt ned eller burde jeg gå for en repeater?

 

Og jeg gjentar spørsmået: Kan jeg bruke et aksesspunkt som en repeater??

Lenke til kommentar

Om du skal forsterke signalet, må du se om slikt er mulig på access punktet. Jeg har et D-Link DWL-900AP+. Inne på det kan man endre "antenna transmit power", men mener mitt stod til 100% default. Om ikke vet jeg det finnes uoriginal firmware til noen aksess punkt som lar det skru opp ytterligere.

Men om det finnes til ditt skal gudene vite. Men sjekk først om den står til 100%

 

Ellers kan du prøve å rotere på litt andre kanaler, har vært borti at noen funker bedre enn andre. Faktisk vært borti at det ikke har fungert i det hele tatt på en kanal, men ved bytte så smalt det opp som normalt

 

Moshern

Lenke til kommentar

Kan ikke endre noe med transmit power på routeren min, men det er bare en vanlig trådløs router, ikke et aksesspunkt eller en repeater. Det jeg lurer på er om jeg kan sette et konfigurert aksesspunkt i stua bare tilkoblet strøm og så forsterker det det trådløse signalet mitt... Eller om jeg må ha en egen repeater...

Lenke til kommentar

Oki, slik ja. Nja, mitt AP kan skifte modus til repeater det, en kompis lånte det og testa det som repeater en stund, funka fint sa han.

 

Men den du hadde lagt med link vil også fungere. Har nettopp programmert 30 slike på jobb, er vel nesten det samme som mitt DWL-900, men bare at den støtter høyere fart og alle standardene.

 

Moshern

Lenke til kommentar

koker: Den fungerer visstnok dårlig med D-Link...

 

mosher og alle andre: Jeg har fått høre et annet sted at det kanskje går ann å kjøpe en vanlig Linksys trådløs router med modda firmware og bruke den istedenfor D-Linken og at den da burde nå helt frem med signalene... Hva tror dere om det? Det er rundt 12-15 meter med tre og gips mellom hver etasje...

 

Så, hva skal jeg ha for å nå 12-15 meter?

 

Ny Linksys router med modda firmware

 

eller

 

Et aksesspunkt som repeater av signalet

 

Hva blir billigst, og best?

Og viktigst av alt, hva virker :p

Endret av Jonhoo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...