Gå til innhold

Automatisk restart av Windows 2000 Server


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei...

 

Har du sjekket logger i windows server.

 

Hadde et problem med trojaner som infiserte serveren min, og kjørte lsass.exe i full cpu og dermed restartet serveren "unødvendig".

 

Eksempelvis kan evt svar finnes ved søk på nettet hvis du har en feilkode; hos meg var det "error code 128" og jeg fant svar her:http://www.techzonez.com/forums/archive/index.php/t-11268.html

 

Serverloggen bør uansett gi svar på hvilken prosess som initierer restart.

 

-TD

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Kan problemet tenkes å ha noe med Automatisk oppdatering (Windows Update) å gjøre ? Satte for en tid tilbake siden opp en windows 2003 server, og der valgte jeg bevisst å angi at automatiske oppdateringer skal lastes ned automatisk, men ikke installeres automatisk, akkurat pga. automatisk restart problematikken

 

Worth a try :)

Lenke til kommentar
Kan problemet tenkes å ha noe med Automatisk oppdatering (Windows Update) å gjøre ? Satte for en tid tilbake siden opp en windows 2003 server, og der valgte jeg bevisst å angi at automatiske oppdateringer skal lastes ned automatisk, men ikke installeres automatisk, akkurat pga. automatisk restart problematikken.

Det pleier ikke komme oppdateringer som krever restart så hyppig, så personlig tviler jeg på at det er dette som er problemet, men som du sier: Det kan være verdt et forsøk. Hvis problemet er automatiske oppdateringer så er det sannsynligvis en oppdatering som feiler, uten at jeg har vært borti det noen gang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...