Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

PC Logger seg av når jeg logger meg på


Anbefalte innlegg

Slik det står i topic gjør pc n min. Bruker Windows XP pro.

 

Jeg har et alvorlig problem med pc n min. Når jeg slår på pc n så kommer jeg helt fint fra til innloggingsprossesen . Når jeg skal logge inn så ser du ut som den skal logge fint inn, men den logger av like etterpå. dette gjør den uansett. Jeg skriver inn passord, trykker enter. Så logger den av med en gang etterpå.

 

Til info kan jeg si at jeg hadde et virus igår som norton fant og slettet. Hva skal jeg gjøre.. så sinnsykt irriterende at den logger av med en gang. forslag?

 

Har prøvd i safe mod o.l samma skjer der..

 

Jeg kommer ikke inn på pc n min.. Hva skal jeg gjøre?

 

Setter pris på alle forslag..'

 

takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ikke helt umulig at viruset har rotet til windowsen din.

 

Den raskeste løsningen vil kanskje være å kopiere over de filene som ligger på windows partisjonen som du vil ha over på en annen maskin og kjøre en reinstall av windows, tar jo en 30 min eller noe :)

 

Finner ikke noe lignende på google ihvertfall.

Lenke til kommentar

Da antar jeg at windows ligger på c:, hvis du vet at det er noen filer der som du ikke vil slette så tar du ut den harddisken og putter den inn i en annen maskin og kopierer over de filene der som du kan hente seinere over nettverk eller ved å gjøre samme prosessen igjen.

 

Partisjoner er når du har delt en disk opp i flere deler men som sagt, hvis ikke du eller noen andre finner en løsning på problemet så går det ikke så lang tid med en reinstall av windows. Det er ofte greit med en reinstall i ny og ne da windows har en tendens til å jobbe saktere etterhvert som registeret blir fyllt opp.

 

edit: skrivefeil

Endret av thingul
Lenke til kommentar

du kan hvis du vil bare installere xp på d: (antar at gamle windows var på c:) og overfører hva du skal ha. Det vil si at du egentlig bare skifter HD, men det beste ville selvfølgelig være å sette i en ny HD og overføre alt dit fra c: , så formaterer du c: og kopierer fra e: til c: uten å røre d:. da vil c: bli som før etter at du har overført fra e: og evt. fra d:.

 

Buffaloboy

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...