Gå til innhold

Frågan Er: GeForce Go 6600 eller ATI Radeon X700?


Anbefalte innlegg

Hallaisen igjen.

 

Jeg skal altså kjøpe meg laptop, og vurderer to alternativer som egentlig er nokså like, men de kommer med ulike skjermkort:

 

GeForce Go 6600

 

og

 

ATI Radeon X700 M26 256 MB

 

 

Jeg er altså ingen skjermkortguru (nææhh!!), så jeg kan ikke egentlig si hvilket kort som er best. Jeg ser jo at det ene kortet har mer minne enn det andre, men det trenger vel ikke å bety så altfor mye? (gjorde den tabben for en tid tilbake da jeg kjøpte GeForce FX 5200 til min stasjonære... :no: ) Jeg har hørt mye positivt om GeForce Go 6600.. Jeg har ikke funnet noen tester som sammenlikner disse kortene. De finnes jo i et utall ulike versjoner, så det er vanskelig for meg å si hvordan disse to konkrete alternativene er i forhold til hverandre.

 

Noen som har noen råd og tips, evt. linker til tester? Er disse kortene uansett i stand til å kjøre heftige spill som BF2, Half-Life 2 og den kategorien? Hadde jo vært et pluss når jeg først skal waste alle sommerjobbpenga på ny maskin... ;) Eller må man opp i kort à la GeForce Go 6800 for å få skikkelig spillkort som kan vare en stund?

 

Takker for hjelpen!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...