Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Installering av XP på bærbar uten dvd-spilleren


Anbefalte innlegg

Hei...jeg har en bærbar her, men dvd-spilleren funker ikke. Da tenkte jeg at jeg skal installere XP på den? Har noen av dere erfaring med hvordan installere XP uten dvd-spilleren? Eventuelt mulighet å bruke daemon tools hvis man skal kjøre i images filen av XPen? Vil dette funke? Eller finnes det annen måte å gjøre dette på?

 

Håper på rask svar....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Tror ikke D tools vil takle det, men du kan jo legge hele win xp katalogen på en egen partisjon, kjøre derifra, tror det skal funke greit. Men det krever at du kjører installasjonen fra windows nå.

husker for lenge siden på et av de første lana jeg var på , og jeg skulle ha windows 98 på pcen og hadde xp fra før ,

Instalerte deamon tools og lasta over windows 98 på pcen , og så dro han fyren jeg fikk hjelp av , en rs på pcen og skreiv en masse og så starta windows 98 opp fra deamon tolls før windows xp starta.

Endret av Yonaz
Lenke til kommentar
Tror ikke D tools vil takle det, men du kan jo legge hele win xp katalogen på en egen partisjon, kjøre derifra, tror det skal funke greit. Men det krever at du kjører installasjonen fra windows nå.

Hmmm dette virker litt komplisert, dumt at dvd spilleren som er inni laptop ikke virker. Skulle gjerne levert på reperasjon men så tar det også flere dager. Tenkte derfor om det finnes en måte å gjøre dette på. Snakka med en kompis og han forklarte at det beste er å gjøre det via nettverk. At man hente xp gjennom der og installere det. Men jeg har ikke peiling på dette og aldri gjort det før. Tenkte derfor om dere vet eller har tips om det. Jeg ville sette pris om noen hadde forklart det.

 

Jeg har egen xp pro med norsk og ønsker å ha det på denne gamle laptopen, siden det så driver jeg grafisk design og trenger å få ren installasjon for å fjerne alle rare filer jeg har på harddisken. Takker hvis noen vet hvordan man gjør det via nettverk.

 

Men takk for tips :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...