Gå til innhold

Iiyama ProLite 17 LCD E431S-B Svart


Mister t

Anbefalte innlegg

Jeg har lyst på denne skjermen, og har forstått at denne er en beldig bra spille skjerm. Hadde tenkt til å holde meg rundt denne prisen, men gjerne mindre. Jeg kjøpte Hercules 17" LCD Prophetview 920PRO DVI, og syns denne var skikkelig tøff å se på. Jeg har sett på LCD skjermer at de har problemer med å gjengi fargene på uleste mailer på hotmail godt. Jeg har iallefall problemer med det, men det kommer kanskje av dårlig innstilling på skjermen?

 

En annen ting som jeg hadde problemer med, var at når jeg spilte doom3, så fikk jeg ikke spilt med annet enn 640x480 oppløsning. Alle innstillinger over det, og skjermen ble svart med en rød tekst boks med teksten "signal over range". Jeg kjører win2k, og hadde innstallert catalyst 5.5 som var de nyeste driverne til radeon 9600 se pro kortet jeg har.

 

Jeg hadde splinter cell på oppløsning 1280x1024, på samme skjem uten problem. :hmm:

 

Jeg hadde stilt inn skjermen til 60Hz, da dette var det laveste. Da det heller ikke funket i doom3, sendte jeg skjermen tilbake til komplett.no.

 

Noen som vet om det er noe spes med doom3 som gjorde at skjermen ikke taklet den oppløsningen?

 

Noen som kan fortelle meg om fargene på uleste mailer på hotmail er pga dårlig innstilling eller dårlig farge gjengivelse på skjermen?

 

Noen som kan forklare om jeg kan klare meg med en billigere skjerm som er bra å spille på?

 

Takker for alle svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

rart..jeg har samme skjerm hercules dvi pr. view som deg siden 2 år nå og hadde aldri noe problem med den !! er meget happy ...hadde gf 4 ti , 9800 pro , 6600 gt , x 800 pro , 6800 ultra og nå x 800 xt pe og den funker på alle kortene og Doom 3 og alle de andre spill ( 2000 timer America Army )..til vanlig stå den på 1200 x 1000 men i spill bruker jeg mindre oppløsning ( kan ikke lese chat ellers )

du trenger ikke installiere de medfølgende driver på cd.. bare tull ..xp finner den uansett ..og jegbruker flest autofunk. til skjerm instillinger..enklest....tror toms hardware har en stor articel om skjermen også hvor de beskriver de beste instillinger som de fant ut for den....

Endret av LWSR54
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...