Gå til innhold

En kunde nekter opp gjøre opp for seg - hva gjør jeg?


Anbefalte innlegg

Hele historien vil jeg ikke fortelle men det gjalt min athlon med thunderbirdkjerne som jeg la ut for salg på bruktmarket.no. Jeg hadde ikke sjekket prisene da jeg la det ut, og skjønt ble de stive...

 

Men så, gikk ukene, ingen ting skjedde, bare reklame kom i mailen. Så fikk jeg bud fra --NAMN-- fra overklokking.no han ga meg 400 kr med etterbetaling.

 

Jeg ble glad siden han var en av de store gutta fra overklokking.no. Jeg stolte blint på han, og håpet at ville bruke det i et slags prosjekt. Jeg sende den i orginal embalasje(i et brev med bobleplast i). Jeg sendte den, dro til vestlandet i to uker.

 

Jeg kom hjem, i går kom jeg på at det var rart ingen overføring var kommet. Jeg bestemte meg for å ta kontoutskrift og sjekke mailen. Kontoutskriften var tilnermet tom, og jeg kunne ikke tro det. For en time siden sjekket jeg mailen min. Erlend mener varen er defekt, og skrev: "overfør pengene tilbake+4,50 kr", da skjønte jeg at det var ugler i mosen. Før det første kan varen umulig være defekt, den ble sendt forsvarlig, embalert forsvarlig, demontert forsvarlig. Den hadde ligget på 35 idle og var renset. To av kameratene mine sverger på at den funket( jeg skal skifte maskin, derfor selger jeg). Prøver jeg å komunisere med han sender han bare spydige kommentarer tilbake, som "svindel". Jeg er en veldig ærlig person, og kunne aldri tenkt meg å svindle. Jeg sendte varen billig nok og på etterbetaling fordi jeg ikke trodde at voksene menn som leder overklokking.no nasker CPUer av folk. Før var det overklokking.no som jeg så opp til, jeg kunne aldri tenke meg at slike folk var så simple.

 

- Hva gjør jeg, den var umulig defekt og kan umulig blitt det. Jeg hadde avanserte forhåndsregler da jeg demonterte. Jeg komenterer sendere.

 

"NAIV"

 

[edit] Redigert av moderator KiloGram grunna at den inneholdt personuthenging.

 

<font class=editedby>[ endret av kilogram den 2002-07-22 20:46 ]</font>

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den 2002-07-22 17:47, simiden skrev:

Hele historien vil jeg ikke fortelle men det gjalt min athlon med thunderbirdkjerne som jeg la ut for salg på bruktmarket.no. Jeg hadde ikke sjekket prisene da jeg la det ut, og skjønt ble de stive...

 

Når forteller en hel masse men samtidig ikke "vil fortelle hele historien" aner man at det er ugler i mosen.

 

Men så, gikk ukene, ingen ting skjedde, bare reklame kom i mailen. Så fikk jeg bud fra ******** fra ******* han ga meg 400 kr med etterbetaling.

 

Hold navn unna dette! Du har overhode ikke lagt fram noe dokumentasjon på at det du sier er sant så navn har ingenting på et slikt forum å gjøre!

 

Jeg stolte blint på han, og håpet at ville bruke det i et slags prosjekt. Jeg sende den i orginal embalasje(i et brev med bobleplast i). Jeg sendte den, dro til vestlandet i to uker.

 

Ditt problem. Er du ikke smartere så fortjener du ikke bedre.

 

Før det første kan varen umulig være defekt, den ble sendt forsvarlig, embalert forsvarlig, demontert forsvarlig. Den hadde ligget på 35 idle og var renset. To av kameratene  mine sverger på at den funket( jeg skal skifte maskin, derfor selger jeg).  

 

Den kan utmerket godt ha vært defekt, du aner ikke hva som har skjedd under sendingen og vi aner ikke om du snakker sant.

 

Jeg er en veldig ærlig person, og kunne aldri tenkt meg å svindle. Jeg sendte varen billig nok og på etterbetaling fordi jeg ikke trodde at voksene menn som leder ********** nasker CPUer av folk. Før var det *********** som jeg så opp til, jeg kunne aldri tenke meg at slike folk var så simple.

 

Det som er mest skremmende er om du får lov til å la dette tøvet bli stående.

 

- Hva gjør jeg, den var umulig defekt og kan umulig blitt det. Jeg hadde avanserte forhåndsregler da jeg demonterte. Jeg komenterer sendere.

 

Det vet ingen, selv ikke du.

 

Simon Iden

"NAIV"

 

Ja, og det er det eneste fornuftige med denne posten her i det hele tatt.

 

[ endret av Osram den 2002-07-22 18:36 ]

Lenke til kommentar

For det første, så kan varen ha blitt defekt, enten av "tidens tann" eller ved sending. God emballasje er ingen sikring mot at varen ikke får seg en knekk eller noe som kan ødelegge den.

 

Slik jeg forstår det så har du ikke fått penger fra personen, men han ønsker allikevel pengene tilbake? I såfall så krev at han først sender den defekte varen tilbake til deg (har han kastet den så må han betale ettersom han ikke kan bevise at den er defekt). For at han skal få igjen det han betalte deg, så krever du kvittering fra banken på at han har betalt. Har han "kastet" kvitteringen så argumenter med at han lett kan få tak i kvittering ved å kontakte banken.

 

Hvis du verken får penger eller brikken så leverer du deres mailkorrespondanse til politiet, kontoutskrifter og annen dokumentasjon. Det er ofte bevis godt nok for at han har svindlet deg.

 

Nok en gang, som andre har sagt her også, hold navn utenfor dette.

 

Håper dette løser seg for dere begge.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-07-22 18:54, sten skrev:

Legger til at "posten" har forsikring på pakker. intill 10000 kr hvis jeg ikke tar feil.


dvs. er pakken "ødelagt" frem til mottaker så skal posten dekke dette..





 

Dette gjelder kun PAKKKER og ikke brev med bobleplast. Så det lønner seg godt å spandere på seg de kronene det koster for en norgespakke!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...