Gå til innhold

-slett denne-


Simkin

Anbefalte innlegg

har ett asus hovedkort, p4p800-vm.. hvordan er det med klokking i asus bioser? for jeg ser ikkenoe inne i biosen hvor jeg kan klokke.. jeg bruker glockgen i windows og det fungerer greit, men hver gang jeg restarter er den igjen på den orginale hastigheten.. volten får jeg heller ikke justert i bios(men jeg får sett den der) var akkurat inne på asus sin side og fant kortet mitt, og der står det att jeg kan oppgradere uten og bruke "vanlige flash metoder" og boot disker.. FØR jeg kommmer inn i boisen står det "bios revision 1030" og inne i biosen står det "Award Bios v 02.54" er dette asus bios eller? og er det vanskelig/risiko og flashe?

 

Freeman84

Endret av Freeman84
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

bios revision 1013 er det jeg har, har vært på asus siden og lest litt om hvordan jeg skal flashe.. og jeg tror jeg skal få det til.. men den nyeste er 1017 (som er BETA) og så enge jeg nesten har den nyeste så er det merkelig att jeg ikke kan få klokka?!? kjøper meg skjermkort om få dager og skulle hatt klokke den og stilt vcore.. vil det hjelpe og flashe når jeg har såpass ny bios?

 

hjelp

Lenke til kommentar

flashing kan gjøres via windows på asuskort, har selv gjort det ett par ganger smertefritt, men henger pcn underveis så har du ett problem. Derfor er det lurt å la den stå i fred når du flasher til den er ferdig.

 

Når det gjelder klokking skal det nok gå greit, bare skru av all automatikken som er over alt =)

Lenke til kommentar

Når det gjelder klokking skal det nok gå greit, bare skru av all automatikken som er over alt =)

vær litt mer spesifikk :)

 

har nå oppgradert til den nyeste biosen, men biosen ser helt lik ut som den gjorde FØR flashinga.. og det står fremdeles "American Megatrends BIOS v02.96" der, eneste forskjellen er annerledes ASUS bilde før oppstart..

 

og jeg får disse feilmeldingene der du ser bios version, altså med en gang du skrur på pc'n

 

CMOS time/date not set (forandrer jeg på datoen inne i bios så går den tilbake til sånn den var ved neste oppstart) :(

CMOS settings wrong og

CPU fan error

 

hva skal jeg gjøre med det?? og datoen stiller seg selv til 31 des 2001 kl 23.02 hver gang jeg starter opp, og diskett stasjonen er borte..

 

HJELP! :cry:

Endret av Freeman84
Lenke til kommentar

nå fikk jeg fiksa den "cpu fan error" ,det var ledningen som satt i feil kontakt på hovedkortet.. men jeg har fremdeles 2 "errorer" som jeg ikke vet hva er

 

CMOS time/date not set og

CMOS Settings Wrong

 

kan noen hjelpe meg? hvordan fikser jeg dette? stiller jeg datoen inne i bios så går den tilbake ved reboot.. og hva er egentli CMOS?

 

ikke får jeg klokka i biosen heller, ennå jeg har flasha den, dessuten er diskett stasjonen "borte" :cry:

 

 

 

:ermm:

Endret av Freeman84
Lenke til kommentar

Metodene for å resette BIOS varierer typisk litt fra hovedkort til hovedkort, men de involverer vanligvis en jumper i nærheten av batteriet på hovedkortet. Let i manualen til kortet etter hva du skal gjøre for å resette BIOSen. En viktig ting å huske på er at det ikke er nok å bare slå av maskinen når du resetter BIOSen,strømtilførselen skal også kuttes helt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...