Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Vi skal ha opp en linje mellom 2 lokasjoner i Oslo sentrum, siden linjen ikke er kritisk og trafikken så å si bare går en vei hadde jeg tenkt på en ADSL2 løsning. Ser at dette kan leveres til ca 1000kr for privat brukere med internett, det kan derfor ikke være så store kostnader rundt infrastrukturen på en slik linje.

 

Er det noen som vet hva som skal til for selv og sette opp et adsl link? Kan man bestille en DSL link fra telenor fra A til B eller MÅ man ha eget utstyr på sentralen.

 

/Joachim

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En dsl linje går kun til nærmeste sentral. Det betyr at dere må bli registert som teleoperatør. Dersom dere tilhører en annen sentral (mange sentraler i oslo sentrum området), må dere også ha utstyr i den sentralen i tillegg til den første. Altså to sentraler som må ha ADSL2 utstyr. I tillegg må dere koble sammen disse sentralene, som også kommer til å koste dere dyrt. I tillegg til all arbeidet som kreves, som dere må leie inn bistand til.

 

Kort sagt for dyrt for dere, spesielt når det er kun snakk om to lokasjoner.

 

Hør heller med Catch om hva de kan levere for dere. CityLan produktet høres ut som det er det dere behøver. Alternativt kan dere få strekt en mørk fiber mellom lokasjonene, dersom Catch ikke kan levere kraftig nok båndbredde. Det er muligens en breakeven ved rundt 6-8 mb samband kontra fiber, men da kommer avstand (lengre jo høyere mnd pris) og betydelig høyere etableringskostnader for fibersambandet er momenter en må tenke på.

 

(Prisliste Catch CityLan)

Endret av kjhanken
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...