Gå til innhold

Den store tromme-tråden


figure_02

Anbefalte innlegg

Selv om det kanskje er en myte at heavy trommiser er litt ensporet...(?)

8223331[/snapback]

 

Sant, i klassen min er det en annen trommis, han spiller klassisk rock som Led Zeppelin osv, og er bare metal folka som tør å gjøre ting med meg på huskonserter osv, alle andre griper tak i han andre fordi jeg "spiller jo bare bråk". Faktum er at jeg spiller det meste bedre enn han. :ph34r:

Endret av figure_02
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Noen som har sett musikkvideoen til Emperor - Empty?

 

Settet Trym bruker der er jaggu meg diggbart, etter min mening :)

8216714[/snapback]

 

 

Skal begynne å ta timer hos Trym ;)

Han har et jævla digg sett, var med å sette det opp når de spillte på Motstøy festivalen i 2006. Mener forresten å huske at han bruker Pearl eller Tama..

Dere kan jo se her: http://moen-design.com/konsert/emperor/index.html

Jeg klarer ikke å se om det er pearl eller tama, men noen av dere vet det sikkert.. :p

Endret av Emperor_
Lenke til kommentar

Må si jeg ble veldig imponert selv. Aldri likt Nickelback spesielt så har ikke lagt spesielt merke til han. Men utifra den soloen så har han helt klart større kvaliteter enn resten av bandet :). Fantastisk stikkekontroll og. Selv om det så klart fins mer tekniske folk, men han var dreven, og viktigst av alt, lagde et fantastisk show på scenen.

Lenke til kommentar

Ut av nysgjerrighet, hvor mange par stikker knekker/brekker dere i måneden og hvilke stikker liker dere best? Personlig liker jeg tykke og tunge stikker, for jeg har en tendens med de lettere stikkene å ikke "få dem med meg" så fills og overganger blir rotete.

 

Jeg knekker vel i gjennomsnitt ett par stikker i måneden, men får kjøpt billig fra trommelæreren min :D

Lenke til kommentar

jeg knakk 4 par sist gang jeg spilte, de var seff flisa. jeg må spille hardt pga alt for høye gitarer. jeg pleier å slutte å spille med stikkene hvis en blir flisa opp så jeg brekker de ikke ofte med mindre jeg har en "knekke"-dag, dvs at jeg kun bruker de flisa opp stikkene for å få kasta de.

Lenke til kommentar

Digg med ting som slipper i gjennom tollen ja :). Men det er ikke helt umulig at du får et krav litt i ettertid heller, så jeg ville ikke utelukka det helt fremdeles... Det bruker å komme med pakka da, så du har allikevel en god mulighet. Men bare sånn at det er sagt, har hendt hos meg i alle fall, at det kommer en faktura noen dager ++ etterpå...

 

Er relativt sjelden jeg knekker stikker nå for tiden, da skal de i så fall være ganske slitte på forhånd. Men noe tall på det har jeg ikke, varierer veldig...

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvordan folk kan klare å knekke stikker.

Ene fyren i klassen min hadde klart å knekke tre par stikker i løpet av en bandøving, og blandt de et par med Thomas Lang stikker som veier minst tre kilo hver og var ikke slitte på forhånd eller noe.

Har faktisk aldri klart å knekke noen, jeg må ha nye en gang i mnd eller noe fordi de blir for flisete eller tuppen blir ødelagt. Har vel veldig mye å si på hvor hardt du slår, mye rimshots, vinkelen på cymbaler osv.'

 

Ellers har jeg ikke fått noen bud på Premier settet, og tviler på det kommer noen heller. Er jo ikke så veldig rimelig akkurat, får jo en shellpack på tabs.no til en 13-14 tusen så. Men lurer på om jeg skal bestille en 16x13" hengetom til det istede. Men hadde jo egentlig lovet meg selv å kutte ut all trommekjøp og holde meg til et lite sett en stund fremover. Og da blir det litt rart med så mange tammer og de få cymbalene jeg har...

Endret av figure_02
Lenke til kommentar

Kom igjen fra konsert klokka 1 i går natt. Dritmoro å spille! Første gang jeg har spilt med ørepropper som monitor istedet for vanlige høytalere... Det var drit digg! Måtte har meg selv i monitor også, det var genialt. Deilig å høre den dype basstrommelyden i ørene --- Anbefales! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...