Gå til innhold

Den store tromme-tråden


figure_02

Anbefalte innlegg

Marius, når jeg kjøpe min ele i London fikk jeg ikke med belt, måtte det kjøpe det på imerslund for 245 hver

 

Å? Hmm, var ikke klar over at det ikke gikk motsatt vei, men da ville jeg anbefalt å kjøpe Belt drive i stedet, for der følger det garantert med. Har to av de, fulgte med kjeder til begge... Ikke at jeg har fått behov for de men, elsker belt drives nå :love:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Halla karer, jeg rotet inn en ny tromme post for litt siden, så istede for at jeg skal fortsette å gneldre og skrike der så gjør jeg det her.

 

Jeg driver å skal kjøpe meg trommer, og jeg gidder faen ikke noe sånn billig opplegg...jeg skal ha trommer, ikke mors kjeler og steke panner.

prisen bør jo helst ikke ligge over 10000 kr da, jeg skal ikke ta helt av sånn med en gang, trenger ikke like stort sett som Mike Payton helt enda.

 

problemet er at hvis jeg stikker i en musikk butikk og spørr og siden jeg ikke kan så mye om trommer så "anbefaler" de det lille susse musse rosa baby blå med ei skarp tromme og en lite cymbal som jeg "lissom" skal ha, derfor så spørr jeg noen som faktisk driver med trommer om hjelp! O.o

 

jeg skal kjøpe fra www.musicstore.com tenkte jeg siden prisene der virket ALOT rimligere enn i norge...og ikke minst er de raske på sending, hvertdall etter hva kamerater av meg har sagt om dem anyway.

 

Har tenkt på Tama imperialstar, lillebroren til superstar virker det som, men noen som har erfaring med dette? jeg skal altså spille i et band som skal spille metal etterhvert så jeg trenger cymbaler som kan høres uten at jeg skal slå skuldren ut av ledd.

 

jeg sliter rett og slett med å finne rette tromme settet og cymbaler for rock/metal

skulle jeg lissom ha starta og spilt for morra hadde jeg bare kjøpt et....menneh!

 

Oi, ble lang post, overtrøtt her...mye surr.

 

Takk på forhånd!

Lenke til kommentar

Snittleif; la inn kommentar nettopp! Veldig bra det du fikk gjort med den, ser mer proff ut nå :)

 

Sk8on, skal prøve å være litt kortere i svaret her nå... Jeg ville sett på noe litt bedre enn Imperialstar, det er Tama's "nybegynnersett", og hvis du har 10 000 til rådighet, spesielt når du skal handle fra Tyskland, har du råd til bedre sett. Men det spørs jo også litt, om du er avhengig av stort sett med en gang. Generelt så anbefaler jeg hvertfall å gå et "steg" opp på lista, får trommer som holder lengre og har bedre lyd enn nybegynnersettene, bedre hardware, og får mer igjen for de om du vil selge de videre seinere...

 

De jeg ville sett på er Tama Superstar, Sonor Force 2005, Mapex M-Birch, eller muligens Pearl Export EXR (de blir erstattet av nye modeller i år, og selges da billigere stort sett overalt. ELX er dyrere i pris, og det er kun fargene som skiller de, ingenting annet. Men EXR har desverre litt "billigere" treverk enn de nevnt først her).

 

Jeg ville ikke gått for noe lavere enn disse selv, heller prøvd å begrense meg på antall tammer i starten. Spare opp og bygge ut settet etterhvert! Cymbaler kan fås i billigere cymbal sets, Paiste PST5 f.eks, helt ok cymbaler til prisen. Rock modellene bør funke bra til rock/metal bruk. Sabian XS20 er også en mulighet...

Endret av ZprMario
Lenke til kommentar

Driver å lurer litt på for tiden, om ikke det er litt i overkant å betale 440 euro + norsk moms og frakt for en 22" Meinl MB20 ride.... MB20 serien er i det hele tatt en smule høyt priset synes jeg, står ikke i stil med resten av Meinl modellene... Så kikker litt på alternativer til den nå. Innenfor Meinl ser jeg egentlig kun MB10 Bell Blast ride'n som aktuell. Ellers kanskje 22" Sabian HH Rock Ride, eller Power Bell Ride kunne vært noe. Må vel ut å teste litt igjen, har bare ikke sett mange steder her i Norge som har disse i utvalget :(

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte et Mapex pro set i dag til prisen av 6500 spenn nytt, jeg prøvde både det og Tama superstar...lyden var ikke til å skille, de spilt ganske likt, hvertfall sånn jeg hørte det hvertfall =P

Ble ikke noe cymbaler i første omgang siden dette ville koste meg 4000 spenn også...shit!

 

med jeg skal klare å skrape sammen litt til senere tenkte jeg, skal kikke litt rundt^^

Lenke til kommentar

Mapex Pro, er det Pro-M da eller? De har vel imgenting som heter bare Pro. Men hvis det er Pro-M så kan jeg bare gratulere, for det er et av de beste kjøpene du kan gjøre, spesielt til den prisen (som gjør at jeg egentlig tviler litt på om det er et Pro-M, i så fall eldre modell). Men, gratulerer med nye trommer ja!

 

EDIT: Saturn sett er nå solgt! Så det blir cymbal handlerunde nå i helga... Fikk 15 000 for det pluss litt cymbaler, trengte penger nå så jeg slo til. Da blir det i alle fall ny ride, kanskje en crash og en china. :)

Endret av ZprMario
Lenke til kommentar

mr.mp ride? Forklar :p

 

Lot det kanskje gå litt billig ja, men får så være, trenger penger nå, spesielt nå fram til jeg begynner å jobbe igjen rundt mai tider. Så får jeg heller spare opp mer når sommeren kommer, ev.t om det blir noe skikkelig kult sett igjen da :)

 

Tenker i grunn mest på 21" Meinl MB20 Heavy Ride nå, skal gå sammen med flere folk som skal bestille fra musicstorekoeln, den har de inne til ganske ok pris, og etter det jeg testa av MB20 rider i Tyskland i fjor, så har den i grunn alt jeg er ute etter, kanskje bortsett fra litt mindre bjelle... Men Heavy Bell Riden koster 100 euro mer og finnes ikke på lager, så vet ikke helt om jeg kan betale så mye + vente lang tid på det, spesielt nå ettersom "metal" riden min forsvinner i morgen... C. Schneider i Rammstein bruker forresten samme ride.

 

Men samtidig, tenker jeg og litt på en 22" Sabian HH Power Bell Ride de også har inne. Liker å ha litt stor bjelle, pleier å "ligge" på bjella en del i musikken vi spiller, og en større bjelle kunne vært hendig. Arg, for mange valg :blush:

Endret av ZprMario
Lenke til kommentar

Adler bruker en 24" MB20 Pure Metal Ride nå, som koster nårmere 500 e... Helt sinnsyk størrelse, og pris :p. Blir for mye ja... Fortsatt litt usikker, men tror det mest står om 21" MB20 Heavy Ride vs. 22" HH Power Bell Ride.

 

Ah, blir litt småsprø her, nå sier fyren som skal hente trommene mine/betale i morra han har lest på et forum der jeg skriver at jeg betalte 10.000 for settet i fra Tyskland, og nå vil han plutselig pga ikke norsk garantitid kanskje heve hele kjøpet, i alle fall om ikke prisen går ned. BS. Betalte ca 13-14 000 for settet, og garantitid var aldri et spørsmål da vi ordnet en avtale... Og til den prisen jeg lar det gå for, pluss disse cymbalene, hvem vil bry seg om garantitid, på et trommesett? Hah. Nei prisen blir, bør vel lett få solgt et slikt sett med sånne cymbaler. Eller hva tror dere? Kanskje jeg må slutte å legge ut så mye spesifikk info på nett...

Lenke til kommentar

har ikke hør noe sånt tull, KUN trommene koster jo rundt 16k i norge, han typen kan ikke være helt lur spør du meg, han får jo freeroll på cymbalene. som jeg sa for noen poster tilbake, du selger det BILLIG og hvis jeg hadde hatt pengene hadde jeg kjøpt det asap. jeg hadde ikke brydd meg en krone, bare la det ligge litt lengre på finn så kanskje en som vet litt mer kjøper det.

 

ble litt sur på han typen

Lenke til kommentar

Ja er det jeg mener jeg og. Greit nok, han så et smutthull til å kanskje spare noe, men virker ikke som han har peiling på hva han får for penga her i det hele tatt... Skrev til han at prisen er satt og han går glipp av en kjempedeal om han trekker seg nå, så får det være opp til han...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...