Gå til innhold

Problemer med flytting av gjestebok.


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg driver en webside for min far, og når har jeg akkurat flyttet sidene over til et annet webhotell. Men gjesteboken vil ikke fungere lenger. Jeg har fulgt instruksene som står på autorens hjemmeside: http://www.lkcc.org/achim .. dvs sette rettighetene til 777 på enkelte filer. Gjesteboken vises fint, men det går ikke å poste nye innlegg. Da blir jeg møtt med en hvit skjerm og meldinger som "The file data.dat is write protected!" og "Data.dat is locked! Please try it later again!" Data.dat er filen som inneholder innleggene. Av og til kan jeg se i FTP at det dannes en data.lck fil, uten at jeg vet hva det er for noe. Prøvd både å slette den og å la være.. ingen forskjell.

 

Se, evt. prøv gjesteboken på http://terjeadlermork.com/guestbook/

 

Har forsøkt å legge gjesteboken andre steder på både nytt og gammelt webhotell, og jeg får samme problem hver gang. Filene er selvfølgelig uforandret kopiert over.

 

Jeg har en lik gjestebok på en annen side også som skal flyttes snart, så jeg blir meget glad dersom noen kan gi meg noen tips her.

Endret av tikniver
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Umm, den virker nå. Jeg prøvde å sette alle .dat filene til 777, og da virket det..! Det har ikke vært nødvendig før, og det står heller ikke noe om dette i hjelpfilene. Er det noen sikkerhetsrisiko etc. forbundet med dette?

 

edit: Ja nå ble filrettighetene til de andre .dat filene satt til 644 av seg selv. Og det virker likevel. Så da er vel alt som før, selv om jeg ikke skjønner noen ting.

Endret av tikniver
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...