Gå til innhold

Sony DSC-W7 vs Casio Exilim Ex-Z750


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skjermen til sony-kameraet har vesentlig høyere oppløsning, noe som er et poeng om du vil ha sjangs til å se hvorvidt bildene dine er skarpe eller ikke..

 

I tillegg bruker sony-kameraet vanlige AA batterier.

 

Sony-kameraet har enkel mulighet for å kunne koble på vidvinkel eller tele adapter.

Lenke til kommentar

Største fordelen med Casio kameraet er en haug med manuelle instillinger slik som blender og lukkerprioritet, det har ikke Sony kameraet. Videre er Casio kameraet en god del mindre, har god batterilevetid og MPEG 4 video modus.

 

Det du må spør deg om er om du trenger manuelle instillinger eller ikke og om størrelsen betyr noe.

Lenke til kommentar

I følge informasjonen både her på akam og på dpreview så har ikke DSC-W7 verken lukkerprioritet og blenderprioritet. Men ved å lese en test på digitalcamerainfo så skal det gå å justere dette også på DSC-W7.

 

Angående skjermen så ser jeg at Casio Z750 faktisk har 200 pixler mer i skjermen enn W7, ingen av dem har skjerm med særlig høy oppløsning.

Endret av JoergenJonassen
Lenke til kommentar
Så alt i alt bør jeg kanskje gå for Sony'en... Eller Casio... Man blir jo bare mer forvirra jo mer man undersøker dette...

 

Jep! Sådan er det. Alle folk har forskellige præferencer, så at håbe på at 10 brugere kommer med samme anbefaling er nok ikke realistisk...

I sidste ende er det kun dig selv der ved hvilket kamera der passer bedst til dine behov og som du så vælger. Men det skader jo aldrig at få gode, opklarende råd med på vejen.

Lenke til kommentar

Vi har et SOn DSC-W1 kamera her hjemme. Det e rjo ikke samme, men det er vel ganske sammenlignbart. Det er et utrulig bra kamera. Det har en sterk blits til å være kompaktkamera, noe som jo er en stor fordel. Det er veldig raskt, og tar veldig gode bilder.

Jeg har bare prøvd Casio i ti minutter eller noe, men det gav meg i alle fall ikke et så veldig godt førsteinntrykk, for min del ble rett og slett størrelsen et lite problem, da jeg ikke klarte å ta så mange skarpe bilder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...