Gå til innhold

MSI K8N Neo4, nekter å overklokke i BIOS


v0id

Anbefalte innlegg

Var usikker på om jeg skulle legge tråden her eller i overklokking av CPU, men legger den her da jeg er ganske sikker på at dette er ett hovedkort-problem.

 

Jeg har en CPU som i utgangspunktet skal være ganske overklokkingsvennlig, en Venice 3000+. Ved bruk av ClockGen i windows kan jeg lett stille HTT på 290x9 på stock Vcore, og dette er dønn stabilt. Har stresstestet med alt jeg kan komme over av spill og applikasjoner.

 

Derimot, når jeg skal overklokke i BIOS er det bom stopp. Booter såvidt på 225-229 (booter ca annenhver gang), men på 230+ er det bom stopp. Derfra nekter kortet å boote opp uansett hva jeg setter som MP, HTT MP eller minnedivider.

 

Noen som har noen fornuftige forslag?

 

Lite info å finne om kortet ellers også. Tydeligvis ikke ett koert som er at for mye brukt.. :ermm:

Endret av v0id
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er et velkjent problem at Msi K8N neo4 har problemer med overklokking av Cbbid "Winnie", men "Venice" har også vært utsatt for det samme problemet. Tror derimot at det bare gjelder ved bruk av bestemte bioser når det kommer til Venice. Sjekk ut dette forumet.

Lenke til kommentar

Takk for svar og link. Lurer på om dette kom da jeg oppdaterte bios til siste versjon (1.4), noe som er noe merkelig da denne skulle støtte Venice. Hadde jeg bare hatt disketter og diskettstasjon kunne jeg prøvd den gamle biosen, da liveupdate ikke lar meg nedgradere biosen i windows.. :ermm:

Lenke til kommentar

Ja det er godt mulig at det er det som er problemet faktisk. Bios 1.3 skal fungere ihvertfall. Har forresten lest at noe er på gang hos Msi når det gjelder problemet med overklokking, så med litt tolmodighet ordner det seg nok.

Jeg hadde ikke den tolmodigheten og sendte mitt Msi K8N Neo4 i retur...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...