Gå til innhold

Os disken min spiser mb sykt fort.....


Anbefalte innlegg

Jeg har en gammel 30gb os disk som jeg egentlig har tenkt å få hivd ut ganske snart og eneste grunn for a jeg ikke har gjort det er at det er os disken :) Vel problemet mitt nå er at jeg hele tiden får "du har for lite plass" bobbla i windows xp. Jeg hadde 500mb, så gikk den i løpet av kort tid ned til 40mb, jeg slettet ca. 200mb og i løpet av kort tid gikk den ned igjen til 60mb så slettet jeg programmer etc tilsvarende ca 800mb og i løpet av kort tid klarte den nok en en gang å gå ned til ca. 6mb........ Her snakker vi om i løpet av 1 til 2 dager uten at noe nytt har blitt installert på disken..... Noen ganger har diskopprydningen klart å frigjøre ca 400mb men hva er det som tar opp så mye plass på så kort tid kontinuerlig? Og ikke minst, hva kan jeg få gjort med dette fram til jeg kjøper meg en ny 250gb disk?

 

X.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde allerede gjort alt dere har nevnt bortsett fra at tmp files var noe stor, 350mb så jeg har gått ned til 100 så får vi se om dette hjelper. Takk for tips. Mener at det skal være mulig å stille inn hvor mye diskplass det skal være igjen før den begynner å mase jeg...

Lenke til kommentar

Jeg kjører 10GB partisjon til OS disken, og det holder for meg. Installerer da spill på en annen partisjon for å hindre å måtte "begynne på nytt" hver gang jeg formaterer...

Du bruker ikke tilfeldigvis DC++ vel? I så fall, så om du laster ned mye på en gang, så legger jo alle halvferdige filer seg i installasjons-mappen (om du ikke har endret dette manuelt) på C:. Kan fort ta opp mye plass!

Ellers så er tipset om å skru av pagefile på C: og aktivere den på en annen fysisk disk veldig godt. Ikke bare frigjør du plass på C:, du får mye bedre ytelse!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...