Gå til innhold

Automatisk thumbnail gallery page (offline server)


Anbefalte innlegg

Enda en av mine "nytt og fancy tatoveringsstudio"-tråder.

 

Vi skal scanne inn alt som er av flash (ymse motiver som henger på vegger / ligger i mapper) og ha 4x PC-er med LCD-skjermer hengende på veggen. Kom frem til at den enkleste måten å vise disse bildene, var å ha en nettleser i fullskjerm, og vise en webside (to frames, en på ca. 1024px som hovedvindu, og en frame med forskjellige valg (tilbake til hovedmeny, etc.) på en av sidene).

 

De fire maskinene skal hente informasjon fra en offline webserver, og det jeg nu lurer på, er om det finnes noe jeg kan installere på denne webserveren slik at jeg kan kopiere nye bildefiler til en viss katalog ("tribals" eller "kinategn", f.eks.), og dette programmet automatisk lager en thumbnail til dette bildet, oppdaterer galleri-html-filen slik at thumbnailen vises, og linker til en html-fil som viser bildet.

 

I mine porno-dager brukte jeg Arles image web page creator til å lage ymse TGP-sider, men dette må gjøres for hånd. Her kan folk iallefall se hvordan jeg vil at ting skal fungere.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 8 måneder senere...

Bumper denne opp igjen, siden Arles funger ganske dårlig.

 

Har laget websiden (www.letsbuzz.no) ferdig, men det er et svare strev å oppdatere websidene når folk kommer med to bilder her, og ti bilder der.

 

Har sett diverse "programmer" (eller hva man skal kalle det) som ligger på en webserver. Laster man opp bilder i en katalog, vil programmet genererere thumbnails og inkludere bildene i et galleri.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...