Gå til innhold

Lian Li PC6277B - Plass til dobbel radiator i topp


Anbefalte innlegg

Lurer litt på om jeg får plass til en dobbel radiator i toppen på kabinettet mitt. Må jo da fjerne DVD brennern og plassere den lenger ned, men hvor langt vet jeg jo ennå ikke. Skal jo vifter innimellom også. Aner ikke hvor den siste vifta skal hente luft fra egentlig, for det er jo bare et hull i toppen der.

 

Har planer om vannkjøling til CPU og GPU. Vil en HW labs Black Ice Xtreme være nok til å kjøle dette. Skal ha en stor tank som rommer to 5 1/4 brønner og en eheim 1250 pumpe.

 

Er så drittlei lyden fra CPU og GPU vifta når jeg spiller, så den må bort :p

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
gixxerman: er du sikker på at det ikke er lyden av PSU'en du er lei av? Min PSU bråker temmelig mye har jeg funnet ut(Qtec).
Jeg også, så jeg byttet den ut. Fant ut til slutt an NB vifta er min lille synder :thumbdown: . Neste steg da er jo seff å bytte den ut, men hvordan? Jo ved å kjøpe nytt HK også! ;) Billigere enn vannkjøling uansett..

 

 

Mvh Daniel

Lenke til kommentar
gixxerman: er du sikker på at det ikke er lyden av PSU'en du er lei av? Min PSU bråker temmelig mye har jeg funnet ut(Qtec).

Ja jeg er bombesikker. Har en Tagan 480W og den er veldig stille av seg. Hadde jo vannkjøling før og et annet skjermkort, så jeg vet at disse to er synderne. Bruker standard Intel vifta til en P4 3.4Ghz, og har AC vifte til Nvidia, men det bråker for mye syntes jeg og det er jo fordi det blir ganske varmt så vifta må stå på for å fjerne varmen.

I tillegg har jeg SilenX vifter @ 14db så det er ikke de heller.

 

Hmm, skjære hull vet jeg ikke om jeg kommer til å gjøre. Noen som vet om den radiatoren jeg foreslo med én vifte kommer til å være nok for å kjøle. Kommer jo til å ha en stor tank da, så det blir jo mer vann, altså det burde ikke bli like varmt som om det hadde vært en mindre tank(mindre væske tar kortere tid å varme opp) :hmm:

 

Søk litt på OK - Vannkjølings forumet, er noen bilder av PC6277B med dobbel radiator i toppen, de har moddet hull med dremel etc.

 

Har sett på en del av sidene der men finner ingenting. Har du link til meg ? :dontgetit:

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...