Gå til innhold

wow og Ustabile servere


Anbefalte innlegg

Jeg må si at blizzard har store problemer med enkle servere spesielt Emerald Dream , denne er totalt ræva for å si det pent, server restart 3 til 4 ganger pr uke , bug og lag og alt annen som jeg ikke kommer på i farta, etter flere måneder med Beta testing osv, så virker det som at det er ennå på beta stadie.

 

Kan ikke huske at noen morpg har vært så ustabilt (jo kansje AO da det ble sluppet) men det er en annen historie.'

 

Emerad Dream er ikke overbefolket så jeg lurer på hva som er galt på den serveren , kansje noe gammelt skrott de har samlet for å stable i hopp en server?

 

jaja hva annet skal man finne på ? kansje prøve Guildwars , ser lovende ut ,wow blir ikke gammelt på min maskin skal det fortsette slikt.

 

En annen ting er Online Help system(GM) dette fungere ikke i det hele tatt , i policyen dems står det feks: Vis du mistet et item i crash/solgt det til vendor med en feiltagelse så kan du få itemet tilbake, men bare et problem her er , IKKE mist itemet ditt på en fredags kveld fordi du kan ikke å forvente å få svar fra en GM før tidligst Tirsdags kveld og da er det itemet forevig borte, en annen ting de "reklamerer" for er Reimburst av et item ,dvs du kan i løpet av kontoens levetid få 1 item på nytt fra blizzard vis du har vært så uheldig å miste det, dette som jeg skriver om her har nettopp hent meg , skulle reparere et epic item

jeg hadde kjøpt for 130g dagen før men klarte så selge det i steden for å reparere

, sendte melding om uhellet mitt og forklarte episoden , fikk svar fra GM 5 dager etterpå om at de skulle se på saken , 14 dager etterpå får jeg en Email om at de ikke kunne finne det itemet men jeg kunne bruke "Reimburst" som siste artenaltiv , jeg valgte å bruke det og de sa da at jeg skulle få nærmere beskjed... 1 måned etter den siste beskjeden sendte jeg en melding til GM for å høre hva som skjer i saken , da fikk jeg beskjed om at desverre ikke lot seg gjøre å ordne Itemet tilbake.. HURRA for et kjempe online support system blizz har, og hvor raske de er å ta kontakt, jaja itemet er tapt og flere uker med spille tid i dass for å si det mildt.....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...