Gå til innhold

Fjerne telenorlogo på 6230i...?


Anbefalte innlegg

Vet det finnes mange topicer på å fjerne operatørlogo, men jeg fant ingen som funka! Har prøvd å sende "logo blank" til både 1985 og 1937, men lagring mislyktes på begge. Prøvde også den www.gmayer.net/oplogo osv... adressen, men det ble ikke borte da heller.

På skjermen min står det Telenor med stor skrift og Tele2 med liten skrift under, og det er bare ikke pent... :thumbdown:

 

Noen som vet hvordan jeg får det bort???

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gå på wap.eurobate.com -> trykk på Gratis Tester nesten helt nederst, og velg slett operatørlogo! :D

 

Har du en av de nyere mobiltelefonene med fargedisplay? Irritert over at navnet på operatøren står over bakgrunnsbildet ditt? Klikk på linken under tilhørende din telefon, og operatørlogoen blir borte!

TJENESTEN ER GRATIS!

PS: Nokiabrukere får melding om operatørlogo mottatt. Lagre denne. Siemensbrukere får melding om bilde mottatt. Lagre dette og sett bildet som operatørlogo.

Endret av kvork
Lenke til kommentar

gå på http://wap.mob453.com med mobilen din, lagre logo, så gå i opsettet på tlf din: meny -> instillinger -> display , så velge du at operatørlogo skal være på.

 

Det vil ihvertfall fjerne telenor logoen.

 

En annen løsning er å lage en transparent gif i f.eks photoshop, og bruke MobiMB til å legge gif'en over på tlf din, så høyreklikk den i mobiMB sin browser og velg "use as operator logo".

Lenke til kommentar

Du har rett, Tele2 / Telenor er onde som vanlig, fikk tele2 champion abb. mitt i kveld og prøvde. Går ikke på noen måte jeg har prøvd hittils.

 

Med Sense , Netcom osv. går det derimot.

 

Ikke overraskende ettersom Telenor er kommunister og stormannsgale.

Lenke til kommentar
Ikke overraskende ettersom Telenor er kommunister og stormannsgale.

Er det Telenors feil at Tele2 absolutt skal operere fra Sverige? :nei:

 

Telefonene er forståelig nok laget slik at de ikke viser operatørlogo når du er i utlandet (siden det er ganske relevant å vite hvilken operatør du bruker da). Det er ingen andre enn Tele2 sin feil at mobilen sier at du er i utlandet når du er hjemme.

Lenke til kommentar

Telenor og tele2 abb. har låst logo på simkortet. Dvs. på eldre telefoner vises bare "tele2", mens på nyere telefoner vises "Telenor" med liten "tele2" tekst under. Ingen av dem er mulig å fjerne pga. sperren ligger i simkortet og ikke i telefonen.

 

Når man bruker Telenor i utlandet er det samme prinsippet, på eldre telefoner vises kun den lokale operatøren, men på nyere telefoner vises "Telenor" øverst med størst skrift, så den lokale operatøren med liten tekst under.

Dvs. dette er en telenor-setting, uavhengig om man bruker tele2 eller en annen lokal operatør f.eks i utlandet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...