Gå til innhold

Kjører dual, men trenger hjelp til løsning..


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg kjører dual independent mode med et ATI x800 pro @ XT med to 17" crt.

 

Planen min er å bruke den ene til surfing og den andre til spill. Problemet er når jeg kjører et spill og pauser det for å bruke den andre skjermen så minimerer spillet seg når jeg gjør noe som helst på "surfe" skjermen.

 

Er det muligt å fixe dette?

 

(Kjører UltraMon og HydraVision)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kanskje det finnes noe programmer for å ha fler desktops, sånn som i linux(?). Da kunne man hatt ett desktop til hver skjerm, og når man ville bytte til andre skjermen, trykket man på en eller annen snarvei på tastaturet.

Det kunne vært en løsning, helt avhengig av om det finnes noe sånne programmer da.

Lenke til kommentar

Man har bare en musepil i Windows :) Det enkleste du kan gjøre, er rett og slett å kjøre spillet ditt i vindu. Hydravision tillater med en knapp å maksimere vindu over en hel skjerm, men selve spillet må typisk settes opp i den oppløsningen først. Dette er i mange tilfeller en smal sak.

 

Veldig mange spill tillater skifting mellom fullskjerm VS vindu med ALT+ENTER. Andre krever at du f.eks. endrer en variabel i en ini fil i spillkatalogen, f.eks. "display.ini" --> "fullscreen=true". Noen tillater endring i selve skjerm/grafikk instillingene i spillet. Problem med vindu og Direct3D vil være dersom man bestemmer seg for å flytte på vinduet, hvor tegnehastigheten reduseres drastisk (~3FPS) idet man forsøker å flytte det over på en annen skjerm. OpenGL har ikke dette problemet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...