Gå til innhold

GamePC tester Turion64


qwert

Anbefalte innlegg

http://www.gamepc.com/labs/print_content.asp?id=turion64

 

Ytelse som forventet. Over 20W effektiv reduksjon på strømforbruket er ganske bra. (Å sammenligne direkte med P-M gir liten mening her da det er to vidt forskjellige hovedkort og brikkesett.)

 

Tror mye vil avhenge av hvor gode brikkesett produsentene får å jobbe med for å se om man etterhvert får en totalt sett god konkurrent til P-M. Frykter dog at vi, i alle fall i første omgang, vil se en 'billig' Turion parret med ikke helt overbevisende *billig* brikkesett fra SiS i budsjettbærbare. Et 'mobile' nForce baset på nForce4 med lavt effektforbruk hadde ikke vært å forakte. Har også håp for Radeon Xpress 200M.

Endret av qwert
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De sier de har testet mot en 81W 3400+. Merk dog, at dette er på et vanlig nForce3 desktophovedkort, så hvem vet hvordan dette oppfører seg med tanke på korrekt spenning osv med en Turion64. Dette tatt i betraktning synes jeg reduksjonen er akseptabel. Må vel vente på produksjonsomdeller for å se hvordan batteritiden blir i praksis, men noen som har en DTR A64 i dag burde vel kunne teste strømforbruket under last med MobileMeter og så trekke fra minst 21W bare på porsessoren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...