Gå til innhold

Nytt kamera til <3k


Anbefalte innlegg

Tenker på å kjøpe meg et bra digitalkamera, etter at mitt elendige kamera har begynt å oppføre seg rart.

Her er visse funksjoner jeg gjerne vil ha:

Makro

Zoom

Video, helst 30 fps (min 24) i 640x480, og gjerne med lyd

Mulighet til å ha lukkeren åpen i flere sekunder, dette har jeg tenkt å bruke i samband med ekstern blitz for høyhastighetsfoto (resultatet behøver ikke å bli profft, bare ok)

Bra batterilevetid, hvis det går med vanlige R6 (AA)-batterier kan jeg godta å måtte bytte oftere (jeg har flere sett ladbare)

Pris <3000 kroner

Jeg så en anmeldelse av Fuji Finepix E550, er det noe som kunne passe her, eller finnes det noe som er bedre, eller billigere og likevel bra nok?

Takknemlig for svar:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Se mitt innlegg på tråden her. alternativet til 770 er 765, som nå bare koster ca. 2.4K (startet på 5K). Forskjellen er stort sett manglende blitssko, samt noe dårligere videoopptak. Det er vel dog blitsskoen du ville ha. Jeg har iallfall C-750 selv, en noe eldre modell, og er kjempefornøyd. Lukkertid går fra 1/1000 sek. til 16 sek. Makroen ned til 3 cm, og altså 10x zoom, tilsvarende 38-380mm.

Eksempelbilder ser du på de to linkene i min signatur.

Lenke til kommentar

Ser ok ut, finner den dog ikke for <3k her i Sverige, og man må vel ha et xD-kort i tillegg til kamera, da blir det enda dyrere.

Ekstern blitzsko er ikke nødvendig, og 10x zoom er strengt tatt ikke nødvendig heller. Skulle gjerne hatt noe litt rimeligere, men fremdeles bra nok, Finepix-kameraet om jeg fant først kom forresten heller ikke under 3k...

Kjekt med manuelle innstillinger, så lenge man kan få ok bilder med full auto også. Jeg er ikke akkurat noen avansert fotograf (foreløbig), men jeg akter å lære meg hver eneste finess på kameraet jeg velger å kjøpe når jeg får det :)

Edit: Så Coolpix 5900 i en annen tråd, er den å anbefale? Så en review, ser stort sett ok ut, men hadde muligens vært kjekt med mulighet til mer manuelle innstillinger, og lenger max lukkertid enn 4 sek (10 hadde vært fint). Finnes det noe bra alternativ her?

Edit2: Synes Fuji Finepix S5500 ser fin ut, ok pris og bra funksjoner. Anbefalt av Akam er den også:)

Kamera er bestilt.

Endret av GalFisk
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...