Gå til innhold

mindere filer i adobe premiere pro?


Anbefalte innlegg

jeg har redigert en film i adobe premiere pro. og når jeg skal eksportere filen så blir den så stor.. er det noen måte jeg kan få den mindre på, den blir jo over 2 gb hva skal jeg velge når jeg lagrer den sånn at den blir mindere eller et programm som kan gjøre den mindere?

 

Mvh Thlangva

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det framkommer ikke hvor lang filmen din er, men DV-AVI tar ca. 12-13 GB pr. time, så skal du bevare filmen i full kvalitet, må du la den forbli i det formatet. Skal du lage en DVD, konverteres AVI-filen til MPEG-2, som tar atskillig mindre plass. Skal du ha den enda mindre, kan du jo DivX-komprimere, da får du plass til flere timer på en CD-plate. Det er altså mange muligheter for å lage filen mindre, men det hele kommer an på hva du skal bruke den til. Har du først komprimert og mistet en mengde data, er de tapt for alltid så sant du ikke beholder en original i DV-AVI-format.

Endret av Rocambole2
Lenke til kommentar
hvordan er det men gjør det da? og også en ting til. hvordan får man filmen til og gå bakover på et spesielt punkt? Ikke at hele filmen går bakover, men at den går litt tilbake igjen så fremover.

 

mvh thlangva

"Gå bakover og fremover". Tenker du på å spille klippet baklengs? Hvis du planlegger å veksle mellom henholdsvis hastigheter på la oss si for eksempel 100 % og -100%, må du dele filmen opp der du vil at filmen skal skifte "avspillingsretning". Jeg husker ikke hvor du finner instillingen som endrer hastighet, men den ligger åpenbart på menylinjen et sted ...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...