Gå til innhold

NAT feil i Azureus!


Anbefalte innlegg

  • 2 år senere...
Videoannonse
Annonse

Hehe. Endre port til f.eks 62939. Da skal det funke. Standardporter i området rundt 6881 er blokkert av en eller annen grunn.

 

Har du i tillegg trådløs må du inn i configen å åpne denne manuelt (UDP osv.).

Endret av siNch
Lenke til kommentar
har prøvd å bytte til alle slags mulige porter.

Hvordan gjør jeg det siste du nevnte der?

8785105[/snapback]

 

Trådløs?

 

Sjekk i manualen din. Det varierer mye fra produsent til produsent, men som regel går du inn via en nettleser (eks. Firefox el. IE) og skriver inn passord og bruker navn. Dette står i manualen og er som regel standard om du ikke har tuklet med det. Har du tuklet kan du evt. "resette" passord og brukernavn. I menyen du får opp etter å ha logget inn kan du åpne de portene du trenger. Som regel er det bare å skrive inn IP'n som maskinen får vidreført av ruteren, porten du vil åpne og deretter hake av for UDP. Men som sagt det varierer. Sjekk manualen din, enten på produsenten's nettsider eller bokutgaven som fulgte med ruteren. ;)

 

Det finnes en side på nett som har liste over hvilke porter de ulike programmene/spillene bruker som standard, men husker ikke adressen i farten. Prøv å Google litt. :!:

 

Det finnes også en bra side på nettet der man kan velge produsent, produkt. Altså din egen ruter. Denne siden har gjennomgang på hvordan man åpner porter for nesten alle trådløsrutere på markedet. Husker ikke adressen her heller, men Google it så finner du det. :thumbup:

Endret av siNch
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...