Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Spiller SWAT 4, bluescreen...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Av erfaring vil jeg tippe det er en av disse 2 mulighetene:

 

1. Zalman-kjøleren din montert feil slik at CPU'en blir så varm (~80 grader) at hovedkortet ditt restarter systemet ditt for å ungå å "brenne" CPU'en og dermed skade den. Sjekk om kjøleren din sitter godt. Evt. ta den av og påmonter den med ny kjølepasta. (ta av den gammle pastaen selvfølgelig - for mye pasta er ikke bra)

Personlig smører jeg pastaen utover hele CPU-kjernen/hetten i tykkelsen på et papirark med et kredittkort, men mange bare tar en dert midt på og trykker ned (mindre sannsynelighet for luftbobbler i pasta ved å gjøre dette)

 

2. Minnet ditt er "inkompatibelt" med hovedkortet. Fant hovedkortet ditt, men ingen raportet status angående kombinasjonen av hovedkortet ditt og akkurat dine RAM-moduler i kompatibilitets-tråden.

Om du har mulighet, prøv andre RAM-moduler, selv om de kanskje er bare PC2100 bare for å undersøke. Selv om kanskje spillet ikke kjører like glatt med eldre type RAM så får du i det minste se om det kjører stabilt med andre moduler.

 

En siste mulighet folk kanskje vil nevne er PSU/strømforsnyningen din. Men jeg har hatt Chieftec sin 360W selv og den fungerte helt fint med mitt A64 3400+, X800PRO, 4 stk HDD+DVD, og mye annet. Så jeg vil ikke tro det er PSU'en din som er for svak. Om de to andre alternativene ikke gir resultater kan du dog prøve en annen strømforsning rundt 400W.

 

EDIT: Foresten, har du fått blåskjerm i noen andre spill/programmer?

Endret av skag1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...