Gå til innhold

Hjelp! Har plasma - trenger hjemmekinoanlegg!


Anbefalte innlegg

(har delvis postet samme spørsmål under audio, men poster den delen som har med video her også....)

 

Saken er at jeg kan få kjøpt en plasma billig, panasonic th-pwd6ex. Brukt kontinuerlig i ett år (stått i en butikk), men skal være enda 20 000 timer igjen på garantien. Ingen innbrenning. Får den også veldig billig, så jeg har bestemt meg for å slå til på den.

 

Men - så er det et par ting jeg lurer på. Planlegger å kjøpe meg en hjemmekino pakke, hva anbefaler dere her? Eller er det veldig dumt, bør jeg i stedet kjøpe løse komponenter? Hva anbefaler dere i tilfelle av løse DVD spillere?

 

Og hva slags kabel bør jeg kjøre mellom DVD og plasmaen? Komponent? RGB? Composite? S-Video? (Må kjøpe separat videokort med ønsket type inngang, plasmaen har bare vga inn) Har også skjønt at jeg bør ha progressive.... noe man bør vite der, eller være obs på når man kjøper?

 

 

En annen ting, oppløsningen på denne er 852x480. Duger det, eller bør jeg legge på en del tusen for å få en (splitter ny) sak som er (ca???) 1024x768?? Vil jeg se noen særlig forskjell på de to? vi snakker en 6-7000 i forskjell så jeg vil helst slippe.... :)

 

(Lurer også på et par ting angående lyd, her: )

 

 

 

Er skikkelig newbie på dette, er takknemlig for alle svar! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-qfohT7

hvis plasmaen kun har vga blir vel det valget enkelt..?

 

men for å svare deg på det siste spm ditt. å gå fra 852x480 til 1024x768 vil ha minimal effekt. skal du bytte fra en 852 skjerm bør du oppgradere til en skjerm som takler hdtv signaler, altså 1280x1024, ellers har det lite for seg mener nå jeg da.

Lenke til kommentar

Japp, den har kun VGA, men det finnes mange tilleggskort for forskjellige typer inngang. Men det er selvsagt somregel kun en type på hvert kort, så hvis du skal bruke komponent må du kjøpe ett kort, for s-video må du kjøpe et annet. Så jeg må nesten bestemme meg for hvilken kabling jeg skal ha før jeg velger video-kort.... :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...