Gå til innhold

Nokia 6230 vs K500i vs K700i?


Anbefalte innlegg

og geirandreo, hvordan jobb er det du har som krever at du har 27 spill på mobilen?

Jobben krever det ikke. Dessuten var ikke alle spillene i telefonen når den ble kjøpt. :roll:

 

Tilbake til topic. Syns 6230 er mye raskere enn K700i og K500i. Den henger ikke etter i det hele tatt, i det øyeblikket fingeren treffer tasten så har den reagert, henger ikke etter i det hele tatt.

nemlig, det er DET jeg synes var så porno med 6230! Hører at K500 skal være kjapp som fy den også, men jeg har ikke prøvd den selv så jeg vet ikke...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan si at batteritiden på K500i ikke er den beste heller. Min holder litt over 2 dager med normal bruk. K500i er ganske kjapp på sms delen, har nok ikke prøvd Nokia 6230, når det gjelder å taste sms. Men K500i var en kraftig forbedring fra T610 :p Men hvorfor sammens ligne SE K500i med Nokia 6230 og SE K700i. Først nevnte ligger jo ikke i samme prisklasse eller forbruker klasse en gang(?) Men de to sist nevnte gjør jo det.

Lenke til kommentar

k500i er så kjapp som man bare måtte ønske den. har aldri plagdes med noe lagging..

 

iforhold til pris så mener jeg at k500i er klart bedre en de to andre valgene her.

 

edit: Redline_, hvorfor svarer du egentlig for geirandreo?

Endret av phax
Lenke til kommentar

Takker :yes: Redline_ for at du svarer, du har helt rett, jeg sitter i en lederstiling i en privat firma og er svært mye på farten i og utenfor bedrift. Jeg har faktisk en del venting i mellom oppdrag, på tog, trikk, taxi osv og hva kan da være bedre enn en meget bra underholdningstelefon med spill, radio, video og mp3. Jeg er avhengig av en LITEN lett kompakt telefon, som tåler riper, dvs, jeg vil helst kunne bytte deksel når jeg selv syntes det er for slitt. Jeg sender mye mail og fax fra telefon, har masse bilder i forbindelse med jobb(jada, de funker faktisk for meg, bildene blir BRA på pc'n). Men det viktigste er at jeg kan ha den på meg, i beltet eller lomma uten at den veier mye, eller tar stor plass. Dette er grunnen til at det ble 6230. Skulle jeg hatt en show off :w00t: telefon, hadde det blitt en råere telefon, for tiden ingen jeg har mer lyst på en min egen, men gjerne større bedre skjerm, bedre videomulighet, og raskere internettløsning. Selvsagt er også batterikapasiteten et meget viktig punkt for å velge en mobil med litt mindre skjerm, i tillegg til at den har en meget god høyttaler( :thumbup: les test) og mic som gjør den glimrende som konferansetelefon. Legg den på bordet i et rom med 8-10 mennesker og du kan føre et møte over mobil. Sikkert noen som syntes jeg er helt :dribble: teit, men jeg har en jobb jeg trives med.Tror ikkke jeg er noen svarskyldig nå, og takker for meg i denne tråden. :yes:

Endret av geirandreo
Lenke til kommentar

Jeg tror jeg har bestemt meg for å kjøpe K700i nå, iom at de selger den for 10 spenn på telebutikken! :D

 

Jeg leste i amobil testen av K700i at den var veldig treig å skrive meldinger med, men at dette kanksje ble fikset i kommende FW oppdateringer - noen som vet om dette har skjedd?

 

Når det gjelder navigering i menyene stiller den vel likt som K500i? Annet enn dette skal vel K700i være et bedre valg enn K500i så lenge de to koster det samme? (9kr forskjell)

 

Får jeg svar på dette i kveld blir det muligens ny mobil på meg i morgen! :w00t:

 

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar

k500i er raskere i menyen, k700i sliter med lagging som sagt.

 

om dette gjelder på meldingsskriving også vet jeg ikke. k500i er hvertfall veldig deilig å skrive meding på.

 

har du bruk for blåtann og mer minne velger du k700i, personlig syntes jeg ikke det var verdt det og valgte k500i istedet.

 

edit: prøv mobilen før du velger er mitt tips..

Endret av phax
Lenke til kommentar
k500i er raskere i menyen, k700i sliter med lagging som sagt.

 

om dette gjelder på meldingsskriving også vet jeg ikke. k500i er hvertfall veldig deilig å skrive meding på.

 

har du bruk for blåtann og mer minne velger du k700i, personlig syntes jeg ikke det var verdt det og valgte k500i istedet.

 

edit: prøv mobilen før du velger er mitt tips..

Jeg testa den i butikken, og iom at jeg ikke er en 14tiss jente så er det overhodet ikke noe problem for meg at teksten kommer litt sent. Jeg skriver å sent selv uansett :D

 

Nå står mobilen til lading, om fire timer skal jeg gjøre meg bedre kjent med herligheten! :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...