Gå til innhold

Batterier til Sigma EF 500 DG Super blitz?


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Har altså en Sigma EF 500 DG Super blitz som jeg bruker med Canon 10D-kameraet mitt. Har nettopp kjøpt den, og lurer i den anledning på om noen har tips om hvilke (oppladbare) batterier som gir best ytelse (altså flest antall bilder) med denne blitzen? Skal knipse litt i et bryllup til helgen nemlig, og vil helst slippe å skifte batterier etter en håndfull bilder...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Til mine blitzer bruker jeg batterier fra Clas Olson. Har flere sett og alt fra 1800mAh til 2300mAh. Med et sett 2300mAh batterier klarer du nok å ta minst 100 blitzbilder. Det varierer endel etter hvor mye guffe man må kjøre blitzen på.

 

Kjøp uansett 2 sett (ivertfall) á 4 batterier. Batterier har en tendens til å følge den loven som er slik at når man trenger blitzen mest så er batteriene tomme ;) (type Murphy's lov...)

 

I fotosekken min ligger det alltid 3-4 ekstra sett med batterier til blitzene (har flere blitzer som deler på maten). PD7X CompactDriven spiser også oppladbare AA-batterier og selv om denne har en enorm kapasitet på et sett med batterier sikrer jeg meg alltid med å ha et sett ekstra batterier liggende sammen med den.

 

Jeg har aldr brydd meg med å telle antall blink på et sett med batterier, men selv jeg som bruker blitzer hele dagen når jeg driver med macrofoto tømmer sjelden et sett batterier på en dag. Har ivertfall aldri tømt 2 sett. På en dag kan det nok bli 3-400 blitzglimt fra dem :)

 

Kos deg på bryllupsfotografering :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...