Gå til innhold

Soundblaster Live 5.1 DIGITAL (driver problem)


Anbefalte innlegg

Var ikke helt sikker på hva creative kort jeg hadde, visste bare at det var sb live 5.1, og siden soundblaster må ha det dårligeste system med drivere og sånn ble jeg letendes i et evig kaos. Fikk et tips av en kompis at "kX" drivere skulle være bedre enn sb sine, og jeg testet jo greit nok dette. fant fort ut at "kX" driverne var for erfarne folk som drev med mixing og avansert bruk av lydkortet sitt, ikke noe for en som bare vil ha grei lyd i et dataspill og få miccen til å funke.

 

her kommer da problemet inn, etter MANGEN driver instalasjoner og med samma melding hver gang, "finnest ikke sb live blabal på din maskin." så skrudde jeg omsider opp pcen, så at det var et sb live! digital 5.1 lydkort. Fant drivern og tenkte nå var jeg på gang. men her er da det mystiske. "kX" har tatt helt "over" pcen, dvs, den prøver å instalere "kx - genetic" hver gang jeg går på install new hardware, og instalere 5.1 driverne funket -ikke- får samma beskjed, selv om jeg VET at det er 5.1 digital som står i pcen. og jeg får jo lyd med kx driverne, så det er garantert ikke noe galt med kortet. men inne på menyene hvor jeg kan velge forskjellige creative kort, så har kx driverne skiftet navn på alt, alle kortene heter kx - "tittel."

 

og tro meg, jeg har slettet driverne og cleanet registeret. noen som har noen tips? særs jevlig provoserendes at driverne som faktisk -er- til kortet ikke engang skal funke... og lyden i spill suger med kx driverne;(

 

hjelp mottas med STOR takk ! :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er kanskje litt sent ute med dette svaret, men se etter modellnummeret som er printet på selve lydkortet. Står det SB0220 eller et annet nummer som begynner på SB022?

 

Jeg har selv et Live! 5.1 Digital fra modellserien SB022#, og problemet med disse kortene er at de må brukes sammen med en egen type drivere. De andre driverpakkene kjenner ikke igjen lydkortet.

 

Installerer du driverne som ligger på den medfølgende Creative Cden, eller har du forsøkt å laste ned nye fra nettet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...