Gå til innhold

Hvilket hovedkort bør jeg kjøpe?


VP

Anbefalte innlegg

Hovedkortet skal passe inn i et atx kabinett og ha sokkel A. Maskines må kunne kjøre endel spill av nyere årgang, men det må ikke bli for kostbart. max 1800 kr(helst litt lavere pris).

Endret av VP
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå er det jo ikke først og fremst hovedkortet som avgjør ytelsen, og dermed hvilke spill du "kan kjøre", men heller CPU, skjermkort og til en viss grad RAM.

 

Du sier ikke noe om at du har deler fra før som du vil benytte men siden du spør som du gjør så antar jeg at du har CPU og kanskje også RAM fra før som du vil benytte.

 

Både Abit, Asus og MSI (og andre også) har gode Socket A hovedkort til under kr 800,- som sikkert vil dekke behovene dine. Men om du skal kjøpe både hovedkort og CPU så ville jeg absolutt anbefale at du går for en Athlon 64 med et passende hovedkort. En Athlon 64 3000+ (socket 754) og et hovedkort til dette vil komme på omtrent kr 1800,- så det ligger sinn ca innenfor budsjettet ditt. Men om du i tillegg må ha ny RAM så må du legge på noen hundrelapper til, litt avhengig av hvor mye RAM du vil ha. Minimum 512 MB men 1 GB er å anbefale.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...